Διδυμότειχο: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε στρατιωτικό όχημα στο Αμόριο, επί του κάθετου άξονα

Διδυμότειχο: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε στρατιωτικό όχημα στο Αμόριο, επί του κάθετου άξονα

Τροχαίο ατύχημα, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς, σημειώθηκε χθες βράδυ, λίγο μετά τις 9, στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, στο ύψος του χωριού Αμόριο Σουφλίου, όταν μικρό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε σταθμευμένο στην δεξιά πλευρά της εθνικής οδού στρατιωτικό όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από αυτόπτες μάρτυρες και όχι μόνο, ο οδηγός του επαγγελματικού αυτοκινήτου κινούνταν από το Σουφλί προς την Ορεστιάδα, όπου και μένει. Για άγνωστο λόγο, πριν τον κόμβο Αμορίου (που δεν λειτουργεί ως γνωστόν μια και δεν κατασκευάστηκε απ’ την συγκεκριμένη πλευρά) έπεσε πάνω σε σταθμευμένο στρατιωτικό όχημα στην δεξιά πλευρά του δρόμου, το οποίο ανήκει προφανώς σε κάποια στρατιωτική μονάδα της 16ης Μεραρχίας Διδυμοτείχου.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές στα δυο οχήματα και επιτόπου έφτασε η Τροχαία απ’ το Διδυμότειχο, προκειμένου να επιληφθεί του συμβάντος. Δεν χρειάστηκε όπως ήδη αναφέραμε, να μεταφερθεί κάποιος από τους επιβαίνοντας τόσο στο Ι.Χ Φορτηγό όσο και το στρατιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ