Τοψίδης: Τον παράτησε και η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Πολυμέρου, που ανεξαρτητοποιήθηκε – Φτάνει, μην τον ξεφτιλίζετε άλλο!!!

Τοψίδης: Τον παράτησε και η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Πολυμέρου, που ανεξαρτητοποιήθηκε – Φτάνει, μην τον ξεφτιλίζετε άλλο!!!

-Έγιναν 5 οι περιφερειακοί σύμβουλοι που εγκατέλειψαν την παράταξη “Περιφερειακή… Διάλυση” (έτσι όπως κατάντησε) και απ’ τους 16 αρχικά έμεινε με 11 ο… Τάκης

-Αφού τον ενημέρωσε ότι ανεξαρτητοποιείται, αυτός σε μια κίνηση ύψιστου αυτοεξεφτελισμού την… διέγραψε

Άλλος ένας περιφερειακός σύμβουλος, αυτή την φορά γυναίκα και συγκεκριμένα η Μαρία Πολυμέρου από την Θάσο, παράτησε τον αποτυχημένο υποψήφιο Περιφερειάρχη Τάκη Τοψίδη και την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ανεξαρτητοποιήθηκε.

Η κ.Πολυμέρου, περιφερειακή σύμβουλος Θάσου, είναι η 5η κατά σειρά που επιλέγει να αποχωρήσει από την παράταξη που πλέον έχει καταντήσει… Περιφερειακή Διάλυση και έτσι από τους 16 περιφερειακούς συμβούλους που ξεκίνησε το 2019 ο κ.Τοψίδης, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έμεινε μόνο με 11. Παιδιά φτάνει. Μην τον ξεφτιλίζετε άλλο, γιατί στο τέλος θα μείνει μόνος του, με τον Σταύρο Βαβία (γνωστό και ως… Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού για την ευφράδεια του), τον Κωστάκη Εξακουστό, το Νίκο Βουλγαρίδη που στόμα έχει αλλά την μιλιά του δυο χρόνια τώρα δεν την άκουσε κανείς και τον διαιτητή Μανώλη Ταπατζά από την Κομοτηνή, που όπου σφύριζε οι φίλαθλοι τον αποδοκίμαζαν.

Στην περίπτωση της Μαρίας Πολυμέρου μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Τάκης Τοψίδης επέλεξε να… ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΕΙ κιόλας. Γιατί ενώ ο πρώην πλέον περιφερειακή του σύμβουλος τον ενημέρωσε ότι ανεξαρτητοποιείται  ο επικεφαλής της ¨”Περιφερειακής… Διάλυσης” έστειλε ανακοίνωση πως την… διαγράφει. Πως το τραγουδούσε ο Στέλιος Καζαντζίδης εκείνο το τραγούδι του Άκη Πάνου; “Στο θολωμένο μου μυαλό…”.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Πολυμέρου είναι επιχειρηματίας στον τομέα τουρισμού της Θάσου και είναι η 5η στην σειρά που αποχωρεί από την παράταξη Τοψίδη. Προηγήθηκαν ο Τζιχάν Ιμάμογλου από την Ροδόπη, ο Αριστείδης Μωϋσιάδης από την Δράμα ο Χρήστος Γάκης από την Καβάλα και πρόσφατα ο Μιχάλης Αμοιρίδης από την Ξάνθη. Κάτι μας λέει ότι θα υπάρξει και συνέχεια και ο ευρισκόμενος σε αποδρομή Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και αποτυχημένος υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2019 Τάκης Τοψίδης, θα αρχίσει να ψιθυρίζει το γνωστό άσμα του Γιάννη Πάριου: “Πιο καλή η μοναξιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τοψίδης ΤΕΛΟΣ: Τον παράτησε και ο Περιφερειακός του σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης – Ανεξαρτητοποιήθηκε πριν από λίγο