Απάντηση Πολυμέρου σε Τοψίδη: “Δεν απαντώ στη λασπολογία και τα ψέματα που ειπώθηκαν εις βάρος μου”

Απάντηση Πολυμέρου σε Τοψίδη: “Δεν απαντώ στη λασπολογία και τα ψέματα που ειπώθηκαν εις βάρος μου”

Με γραπτή της δήλωση πριν από λίγο, η περιφερειακή σύμβουλος Θάσου Μαρία Πολυμέρου, η οποία χθες ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Τάκη Τοψίδη, παραθέτει την χρονική και πραγματική εξέλιξη όσων συνέβησαν.

 

Παράλληλα, η κ.Πολυμέρου απαντάει τόσο στην χθεσινή ανακοίνωση της “Περιφερειακής… Διάλυσης” (αφού έμεινε με 11 περιφερειακούς συμβούλους από του 16 που ξεκίνησε το 2019), απαντάει στα όσα εξυβριστικά έως χυδαία για αυτήν προσωπικά αναφέρθηκαν, αλλά και στους ελεεινούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα που άφησε γι’ αυτήν ο κ.Τοψίδης, μιλώντας σήμερα σε ραδιόφωνο της Αλεξανδρούπολης.   “Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να απαντήσω στη λασπολογία και τα ψέματα που ειπώθηκαν εις βάρος μου”, τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ για την απαίτηση της πρώην παράταξης της να παραδώσει την έδρα, επισημαίνει: “Η μοναδική έδρα της Θάσου ανήκει στους κατοίκους της οι οποίοι μου την εμπιστεύτηκαν”.

Ξεφτιλίζει τον Τοψίδη για το

χρονικό όσων συνέβησαν χθες

Επίσης, η περιφερειακή σύμβουλος Θάσου και γνωστή επιχειρηματίας του τουριστικού κλάδου στο νησί, που χάρη σε αυτήν η παράταξη Τοψίδη πήρε πολύ μεγάλο ποσοστό το 2019… ξεφτιλίζει τον επικεφαλής της “Περιφερειακής… Διάλυσης” παραθέτοντας το χρονικό των όσων συνέβησαν χθες και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Evros-news.gr. Αποκαλύπτει ότι ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης και ενημέρωσε τον Τάκη Τοψίδη για την απόφαση της να ανεξαρτητοποιηθεί, αυτός ενώ της ζήτησε χρόνο να το σκεφθεί και να της απαντήσει, έστειλε στα ΜΜΕ ανακοίνωση ότι την διαγράφει εξυβρίζοντας την, ενώ παράλληλα την ίδια δήλωση έστειλε και στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Παπαθεοδώρου, αγνοώντας και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Ίσως το έκανε πάνω στον… πανικό του από την 5η κατά σειρά αποχώρηση περιφερειακού του συμβούλου και ένα ακόμα μεγαλοπρεπές “άδειασμα” του. Όπως είπε άλλωστε χθες βράδυ στη συνεδρίαση του Π.Σ στον κ.Τοψίδη ο κ.Παπαθεοδώρου αυτό που έκανε είναι άκυρο βάση των νόμων και του κανονισμού, δείχνοντας πως αγνοεί βασικούς κανόνες λειτουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τοψίδης: Τον παράτησε και η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Πολυμέρου, που ανεξαρτητοποιήθηκε – Φτάνει, μην τον ξεφτιλίζετε άλλο!!!

Η δήλωση της Μαρίας Πολυμέρου αναφέρει: 

“Δύο χρόνια από την τιμή που μου έκαναν οι συντοπίτες μου να με επιλέξουν ως μοναδικό εκπρόσωπο της ΠΕ Θάσου στο περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ, είναι οι μόνοι που μπορούν να με κρίνουν για την έως σήμερα πορεία μου.

Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να απαντήσω στη λασπολογία και τα ψέματα που ειπώθηκαν εις βάρος μου.

Η μοναδική έδρα της Θάσου ανήκει στους κατοίκους της οι οποίοι μου την εμπιστεύτηκαν .

Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντι τους προσπάθησα να αναδείξω ζητήματα που μας απασχολούν στο νησί και να προτείνω λύσεις. Για το σκοπό αυτό ζήτησα και απαίτησα, με δυνατή φωνή και πάντοτε στα πλαίσια των πολιτικών ορίων. Σε αυτή τη πορεία θα συνεχίσω με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του νησιού μου και των συμπολιτών μου. Αυτό και μόνο αξίζει ώστε να προσπαθώ να εκπροσωπώ το νησί μου με όλες τις δυνάμεις μου.

Εχθές το πρωί μίλησα με τον επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κο Χριστόδουλο Τοψίδη και του ανέλυσα τις σκέψεις μου, τους λόγους και την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ. Μου ζήτησε χρόνο πριν στείλω οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Ενώ το σεβάστηκα, αυτός έστειλε δελτίο τύπου όπου ανακοίνωνε τη διαγραφή μου, χωρίς φυσικά να τηρεί τα απαιτούμενα εκ του κανονισμού στοιχεία όπως τις υπογραφές τουλάχιστον 8 συμβούλων από τους 12 της Περιφερειακής Σύνθεσης. Ακολούθως απέστειλα στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου τη δήλωση Ανεξαρτητοποίησης μου, όπως την είχα ετοιμάσει. Η συμπεριφορά αυτή επιβεβαιώνει το ορθό της απόφασης μου. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για προσωπικές διαφωνίες αλλά για διεκδικήσεις, έργα κ αποτελέσματα.

Το μόνο χρέος που έχω, η μόνη υπόσχεση που δίνω, στο κόσμο της Θάσου είναι ότι θα είμαι παρούσα στα ζητήματα που μας απασχολούν και θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε να έχουμε πρακτικά μετρήσιμα αποτελέσματα στους τομείς που αφορούν την κοινωνία.

Μαρία Πολυμέρου

Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Θάσου

Όχι μόνο παρατούν τον Τοψίδη, αλλά αυτός βρίζοντας

με ανακοινώσεις, τους κάνει… μουτζαχεντίν εναντίον του

Έχει χάσει τόσο τον έλεγχο και την ψυχραιμία του ο αποτυχημένος υποψήφιος Περιφερειάρχης του 2019, από τις συνεχείς αποχωρήσεις περιφερειακών συμβούλων που τον εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλον, που βγάζοντας ανακοινώσεις και βρίζοντας τους ή αφήνοντας άθλια υπονοούμενα, κατορθώνει-γιατί περί κατορθώματος πρόκειται-να τους κάνει όλους… μουτζαχεντίν εναντίον του. Αυτό δεν το σκέφτεται και φυσικά δεν υπάρχει κάποιος να τον συγκρατήσει όταν ο Τάκης Τοψίδης χάνει την ψυχραιμία του. Ποιος να το κάνει άλλωστε; Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος από την Καβάλα, που πολύ… πονηρά τον σπρώχνει από το ένα λάθος το άλλο; Η δικηγόρος Μαρία Βρετοπούλου την οποία προσέλαβε με τον γνωστό “φωτογραφικό” τρόπο μόνιμη στο Επιμελητήριο Έβρου ή ο… Σάκης Τσολάκης τον οποίο προσέλαβε υπεύθυνο τύπου στο Επιμελητήριο επίσης;

Όσο για την απώλεια ψυχραιμίας και τις κατηγορίες εναντίον των 5 που τον παράτησαν, ωραία αντίληψη και κρίση έχει στις επιλογές συνεργατών, αφού αν ισχύουν όλα αυτά που τους καταλογίζει, σημαίνει ότι δεν ξέρει να επιλέγει συνεργάτες ή απλά όλοι αυτοί (και όσοι θα ακολουθήσουν σύντομα), κατάλαβαν ποιος πραγματικά είναι ο Τοψίδης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*