Τα μπρόκολα του Α.Σ.Κ.Γ.Ε. “ΑΡΔΑΣ”, ταξιδεύουν ήδη σε όλη την Ελλάδα

Τα μπρόκολα του Α.Σ.Κ.Γ.Ε. “ΑΡΔΑΣ”, ταξιδεύουν ήδη σε όλη την Ελλάδα

Ξεκίνησε εδώ και 10 ημέρες η συγκομιδή, συσκευασία και διάθεση σε όλη την Ελλάδα των κορυφαίων μπρόκολων του Έβρου, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης Α.Σ.Κ.Γ.Ε. “ΑΡΔΑΣ” , με έδρα την Πλάτη του δήμου Ορεστιάδας.

Το συσκευαστήριο του συγκεκριμένου συνεταιρισμού, ο οποίος αποτελεί πρότυπο οργάνωσης, προγραμματισμού, παραγωγής και διάθεσης προϊόντων για τον πρωτογενή τομέα στην περιοχή μας και όχι μόνο, δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς ήδη. Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Κ.Γ.Ε “Άρδας” Τάσος Τοπαλίδης και οι συνεργάτες του, δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την φετινή παραγωγή του μπρόκολου. “Έχουμε πολύ καλή ποιοτικά παραγωγή, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, που φέτος συνοδεύεται με σημαντικές ποσότητες παραγόμενων μπρόκολων από τα μέλη μας”, λέει στο Evros-news.gr ο κ.Τοπαλίδης.

Οι συντονισμένες προσπάθειες που έκαναν τα τελευταία χρόνια στον καθοριστικό τομέα της διάθεσης του συγκεκριμένου προϊόντος, έχει ως αποτέλεσμα αυτή να είναι εξασφαλισμένη. “Οι συμφωνίες και συνεργασίες μας με κορυφαίες αλυσίδες στην χώρα μας και όχι μόνο, έχουν εξασφαλίσει την διάθεση του μπρόκολου. Μας προτιμούν για την ποιότητα των προϊόντων μας και φροντίζουμε παράλληλα την συσκευασία. Ικανοποιητική είναι και η τιμή που υπάρχει φέτος”, συμπληρώνει ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης.

Τα μπρόκολα “ΑΡΔΑΣ”, που στις φωτογραφίες βλέπετε να γίνεται η συσκευασία τους στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού στην Πλάτη Ορεστιάδας, μπορεί να τα βρει κανείς εκτός από τον Έβρο και στις μεγάλες ελληνικές πόλεις, σε γνωστές κορυφαίες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*