Αλεξανδρούπολη: Παραιτήθηκε και η Κρυσταλλένια Μπαμπούρα, με επιστολή που κοινοποίησε στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Την παραίτηση της από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ Α.Ε, υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr η Κρυσταλλένια Μπαμπούρα. 

Στην επιστολή που στάλθηκε στον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ Βασίλη Δέλκο και κοινοποίησε στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, η κ.Μπαμπούρα που ήταν υποψήφια το 2019 στις Φέρες αλλά δεν εξελέγη δημοτική σύμβουλος, επικαλείται προσωπικούς λόγους για την απόφαση της αυτή.

Να θυμίσουμε ότι έχει προηγηθεί παραίτηση από μέλος του Δ.Σ της ΤΙΕΔΑ Α.Ε και του Γιάννη Νενεδάκη, επίσης υποψήφιου με την παράταξη της δημοτικής αρχής, στην θέση του οποίου στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο επιχειρηματίας Κίμης Κέτσερης.

Επίσης, η Κρυσταλλένια Μπαμπούρα είχε παραιτηθεί και από υπεύθυνη καταγραφής αιτημάτων και προβλημάτων που τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά έθεταν οι πολίτες, όμως στη συνέχεια επανήλθε στην θέση της. Το σίγουρο είναι ότι η δημοτική αρχή Ζαμπούκη συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας και σωστού βηματισμού, κάτι που έχει αντίκτυπο φυσικά στην επίλυση των πολλών και σοβαρών προβλημάτων του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Να επισημάνουμε τέλος, ότι η κ.Μπαμπούρα είναι και μέλος στο Δ.Σ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Φερών “Sferikos” όπου προς στιγμήν παραμένει.