ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ντροπή, ο Πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ Ορεστιάδας Γιάννης Παπαϊωάννου, προσέλαβε εκεί τον γιο του!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ντροπή, ο Πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ Ορεστιάδας Γιάννης Παπαϊωάννου, προσέλαβε εκεί τον γιο του!!!

Mια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ενδεικτική της καθεστωτικής νοοτροπίας των στελεχών της δημοτικής αρχής του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, κάνει σήμερα το Evros-news.gr.

Ο δημοτικός του σύμβουλος, πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Πρόεδρος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ (ΚΚΠΑΑΔΟ) Γιάννης Παπαϊωάννου, προσέλαβε εκεί με προσωπική του απόφαση τον γιο του Μιχάλη. Αρχικά για 4 μήνες ( 7-4-2021 έως 31-7-2021) στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και στη συνέχεια, ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ, ανανέωσε την σύμβαση του γιου του ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ (1-8-2021 έως 31-7-2021)!!!

Οι άνθρωποι θεωρούν τον δήμο Ορεστιάδας… τσιφλίκι τους, οπότε μπορούν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ να προσλαμβάνουν και να βολεύουν τα παιδιά τους. Φυσικά, εκτός του κ.Παπαϊωάννου που είναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΜΕΝΟΣ για την συγκεκριμένη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, τεράστιες είναι και οι ευθύνες του ίδιου του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη. Γιατί δεν μπορεί να ην γνωρίζει το συγκεκριμένο θέμα; Αν το γνωρίζει φυσικά και το καλύπτει με την αδιαφορία και την σιωπή του, τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Βέβαια τι περιμένει κανείς, από έναν δήμαρχο που εδώ και 7 χρόνια έχει ως Ειδικό Συνεργάτη την κόρη του δημοτικού του συμβούλου, Προέδρου αρχικά και τώρα Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΟ Δημήτρη Τσελεμπή; Γιατί μετά την εκλογή του πρώτη φορά το 2014, προσέλαβε ως Ειδικό Συνεργάτη την κόρη του κ.Τσελεμπή, την οποία διατήρησε και μετά την επανεκλογή του το 2019.

Προφανώς ο κ.Μαυρίδης θεωρεί ότι η απόφαση των δημοτών, που τον εξέλεξαν στις τελευταίες εκλογές από την πρώτη Κυριακή, δείχνει πως ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ όλες αυτές τις καθεστωτικές νοοτροπίες αισχύστου είδους. Οπότε, γιατί να μην προσλάβει και ο πρώην Αντιδήμαρχος του και νυν Πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ Γιάννης Παπαϊωάννου τον γιο του; Δικός τους είναι ο δήμος Ορεστιάδας, ότι θέλουν κάνουν. Κι αν ο κ.Τσελεμπής επέλεξε να βολέψει την θυγατέρα του ως Ειδική Συνεργάτη του δημάρχου Ορεστιάδας και να μην… προκαλέσει περισσότερο προσλαμβάνοντας την ο ίδιος στην ΔΕΥΑΟ, ο Γιάννης Παπαϊωάννου… ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ. Με απόφαση προσέλαβε τον γιο του εκεί που έχει διοριστεί ο ίδιος Πρόεδρος.

Τον προσέλαβε αρχικά φέτος τον Απρίλιο για

4 μήνες και πρόσφατα τον ανανέωσε άλλο 1 χρόνο

Σύμφωνα λοιπόν με τα έγγραφα που “ανακαλύψαμε” στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ας είναι καλά το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που υποστήριζε χρόνια ο κ.Παπαϊωάνου γιατί τελευταία μαθαίνουμε… φλερτάρει με τη Ν.Δ,  που καθιέρωσε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και πολλά βγαίνουν στο… φως), ο Πρόεδρος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ (ΚΚΠΑΑΔΟ), αρχικά προσέλαβε τον γιο του Μιχάλη, για 4 μήνες. Συγκεκριμένα, με βάση απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 7 Απριλίου 2021:

Προσλαμβάνουμε τον Παπαϊωάννου Μιχάλη του Ιωάννη, κάτοικο Ορεστιάδας στο Γραφείο Οικονομικής υπηρεσίας του ΝΠΔΔ Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. με την ειδικότητα ΠΕ Οικονομικού , , με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος για την πράξη «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». για το χρονικό διάστημα από την
υπογραφή της σύμβασης 7-4-2021 έως 31-7-2021 με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση ανανέωσης του προγράμματος .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ

Στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ υπάρχει μάλιστα και μια από τις αποφάσεις πληρωμής του Μιχάλη Παπαϊωάννου του Ιωάννη, για τον μήνα Απρίλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗ

Δεν σταμάτησε όμως εδώ η πρόσληψη του γιου του από τον πατέρα, Πρόεδρο του ΚΚΠΑΑΔΟ. Με νέες απόφαση του που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 2 Αυγούστου, ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ την σύμβαση του γιου του ο Γιάννης Παπαϊωάννου, μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Όλα αυτά τα προκλητικά λοιπόν συμβαίνουν στην δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη. Την στιγμή που οι νέοι της πόλης και της περιοχής, με πολύ περισσότερα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα ψάχνουν μια… θέση στον ήλιο, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δημάρχου ΒΟΛΕΥΟΥΝ τα παιδιά τους, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ και ΝΤΡΟΠΗΣ, εκεί όπου είναι Πρόεδροι. Όσο για τα παιδιά του κόσμου; Το πολύ να βρουν δουλειά ως σερβιτόροι, για να μπορέσουν να επιβιώσουν, στο πολύ γνωστό καφέ της Ορεστιάδας, όπου όλοι γνωρίζουν πως ένας εκ των μετόχων είναι ο γιος του Γιάννη Παπαϊωάννου, τον οποίο φρόντισε ο μπαμπάς του να τον διορίσει εκεί όπου αυτός κάνει κουμάντο.

Υ.Γ: Όλα αυτά εξαιρετικά αφιερωμένα στον Γιάννη Τομαδάκη, τον υπάλληλο της Δημοτικής Τηλεόρασης Ορεστιάδας, υπάλληλο δηλαδή του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, που… ψάχνει για το site του μόνο τις ΔΙΑΥΓΕΙΕΣ των άλλων δήμων του Έβρου και δεν του μένει χρόνος να ρίξει μια ματιά για να εντοπίσει ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ που αφορούν τον δήμο Ορεστιάδας, όπως αυτή του Γιάννη Παπαϊωάννου που διόρισε τον γιο του.

 

3 Σχόλια

 1. Προκρούστιος ο Τσεκουρεύς

  Τα κάνουν αυτά τα Κέντρα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης κλπ των Δήμων.
  Ειδικά τώρα λόγω του covid γίνεται πάρτι με τις προσλήψεις!!! Για κάνε μια “βόλτα” στη διαύγεια και θα καταλάβεις.
  Οι αποφάσεις αλλάζουν με την ταχύτητα του φωτός.
  Μα βρε Πιτιακούδη το λέει κι ο τίτλος τους σε ελεύθερη μετάφραση βέβαια που περιφραστικά μπορεί να αποδοθεί : ως κεντρική εξουσία προστατεύω από τον κοινωνικό αποκλεισμό και στέκομαι αλληλέγγυος σε αυτούς που θέλω αφού μπορώ και το λογαριασμό τον πληρώνει ο κρατικός κορβανάς.

 2. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ……..ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ…Ο ΚΑΘΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ….ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΤΛ…..

  • Μια που ανεφερες για ΑΣΕΠ…μηπως και τον τσελεμπη μεσω ασεπ τον διορισε στην δευαο και δεν ξηλωνεται απ την καρεκλα του ….εκτος και αν ολα τα αλλα αξιολογα στελεχη ο μαυριδης τα θεωρει κατωτερα του τσελεμπη του ξερολα….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*