ΣΥΡΙΖΑ: Έβρος είναι μόνο η… Αλεξανδρούπολη, για τα στελέχη του Κατρούγκαλο, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου

ΣΥΡΙΖΑ: Έβρος είναι μόνο η… Αλεξανδρούπολη, για τα στελέχη του Κατρούγκαλο, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, που ως γνωστόν κυβέρνησε την χώρα από το 2015 έως το 2019, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα, φαίνεται ότι νομός Έβρου είναι μόνο η… Αλεξανδρούπολη.

Στα λόγια και τις δηλώσεις, τόσο τα τοπικά του στελέχη και εννοούμε την βουλευτή Νατάσα Γκαρά, τον αποτυχόντα υποψήφιο βουλευτή του κόμματος Μενέλαο Μαλτέζο και τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Σπύρο Δέδογλου, αλλά και πρώην υπουργοί ή βουλευτές, κάνουν κριτική στην σημερινή Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει τον ακριτικό μας νομό. Στην πράξη όμως, οι ίδιοι δείχνουν ότι τους ενδιαφέρει από την περιοχή μας μόνο η Αλεξανδρούπολης, Ούτε καν οι Φέρες ή το Τυχερό, απ’ όπου κατάγεται μάλιστα ο κ.Δέδογλου, που παριστάνει και τον “αγωνιστή” της περιοχής του. Ούτε Σουφλί, ούτε Διδυμότειχο, ούτε Ορεστιάδα ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι δεν υπάρχει για τους Γιώργο Κατρούγκαλο, Γιάννη Ραγκούση και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που επισκέφθηκαν αυτή την εβδομάδα τον Έβρο. Την Αλεξανδρούπολη για να είμαστε πιο ακριβείς.

 

Κορυφαία στελέχη και οι τρεις τους, Τομεάρχες που… προαλείφονται για υπουργοί, αν ο ελληνικός λαός κάνει πάλι το “έγκλημα”, όπως το 2015 και τους επιλέξει για Κυβέρνηση, ΣΝΟΜΠΑΡΑΝ με απαράδεκτο και μειωτικό τρόπο τον υπόλοιπο νομό Έβρου. Αλήθεια, η κ.Γκαρά που είναι από την Ορεστιάδα, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε, παρά μόνο παρίστανε την… γλάστρα δίπλα τους στις επισκέψεις των Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου σε κρατικές υπηρεσίες και δομές μόνο της Αλεξανδρούπολης; Το ίδιο και στην περίπτωση του κ.Κατρούγκαλου. Κι όχι μόνο αυτή. Ο κ.Μαλτέζος που όπου βρεθεί και σταθεί υποστηρίζει ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές αυτός θα πάρει την θέση της στην Βουλή, γιατί δεν αντέδρασε ακούγοντας το πρόγραμμα των τριών κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ; Καλά, από την κ.Δέδογλου, τον “αχυράνθρωπο” του Μαλτέζου, τι απαιτήσεις να έχει κανείς. Με ποιο πολιτικό ανάστημα να αντιδράσει και να απαιτήσει από τους συγκεκριμένους να επισκεφθούν και τον κεντρικό και βόρειο Έβρο.

Η ουσία λοιπόν είναι ότι αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου με τους Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και χθες Παρασκευή 8 Οκτωβρίου με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι… δεν δίνει μία και ούτε ασχολείται με τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του νομού Έβρου συνολικά. Απλά κάνουν κάποιες… τυπικού χαρακτήρα ανούσιες επισκέψεις στην Αλεξανδρούπολη τα στελέχη του, όπου παρουσία 20 και 30 στελεχών, των γνωστών και μη εξαιρετέων, ανακυκλώνουν την… κομματική τους μιζέρια. Για τον Έβρο και πως θα τον βοηθήσουν πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι δεν ενδιαφέρονται ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*