Διδυμότειχο: Μπράβο στον τέως δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη – Χρησιμοποιώντας… σφουγγαρίστρα, πλένει μόνος το αυτοκίνητο του

Διδυμότειχο: Μπράβο στον τέως δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη – Χρησιμοποιώντας… σφουγγαρίστρα, πλένει μόνος το αυτοκίνητο του

Θεατές αυτής της σκηνής βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες πολίτες του Διδυμοτείχου, που μας έστειλαν και το εντυπωσιακό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον τέως δήμαρχο της πόλης, στον οποίο απέδωσαν μάλιστα τα εύσημα για την συγκεκριμένη ενέργεια του.

Ο Παρασκευάς Πατσουρίδης πλένει μόνος του το Ι.Χ. αυτοκίνητο του μάρκας MERCEDES, μπροστά στο φαρμακείο που διατηρεί στην πόλη, της οποίας διετέλεσε δήμαρχος επί 9 χρόνια. Μάλιστα πρωτοτυπεί, αφού όπως βλέπετε χρησιμοποιεί για το πλύσιμο… σφουγγαρίστρα. Μην κοιτάτε που άλλοι χρησιμοποιούν σφουγγάρι ή πανιά, ο τέως δήμαρχος… πρωτοτυπεί και σε αυτό. Κάτι που σίγουρα προκάλεσε την έκπληξη όσων τον είδαν, αφού είναι αρκετά σπάνιο κάποιος να πλένει το αμάξι με…πατσαβούρα, αλλά πάντως εισέπραξε τα…ΜΠΡΑΒΟ όσων περνούσαν από το σημείο. Ο ίδιος ελπίζει να “εισπράξει” και την ψήφο τους το 2023 επιμένοντας ότι θα ξαναείναι υποψήφιος, αλλά όπως λέει και η γνωστή φράση “το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”. Αρκετά πίσω πήγε όλο τον δήμο Διδυμοτείχου με την αδράνεια του.

Ως τέως δήμαρχος πάντως, δεν θα αξιοποιηθεί από τον σημερινό δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου σε ρόλο Αντιδημάρχου, αλλά ένας εκ των Εμμανουηλίδη, Τζιβάρα, ακούγεται έντονα πως θα πάρει την θέση του Πασχάλη Αδαμάκη, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν απ’ την Αντιδημαρχία Μεταξάδων, απ’ όπου έτσι και αλλιώς πέρασε εντελώς… απαρατήρητος.