Ορεστιάδα: Δυο νέους Αντιδημάρχους ανακοίνωσε ότι θα ορίσει ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης

Ορεστιάδα: Δυο νέους Αντιδημάρχους ανακοίνωσε ότι θα ορίσει ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης

-Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Ενέργειας αλλά και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής ΠΟλιτικής οι δυο θέσεις που θα δημιουργηθούν

Δύο νέους Αντιδημάρχους ανακοίνωσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ότι θα ορίσει, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, απαντώντας στο “σφυροκόπημα” που δέχθηκε από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. 

Μάλιστα οι Αντιδήμαρχοι αυτοί θα έχουν ρόλο και καθήκοντα που έως τώρα δεν προβλέπονται στους υπάρχοντες, αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ.Μαυρίδης: “Να εξαγγείλω ότι στον σχεδιασμό μου είναι να δημιουργηθούν δύο νέες Αντιδημαρχίες, λόγω και των αρμοδιοτήτων αλλά και της γκάμας των ευκαιριών που δίνονται στα επόμενα χρόνια.

  1. Η μία θα αφορά αναπτυξιακά έργα και θέματα ενεργειακά
  2. Η δεύτερη θα είναι πάνω στην κοινωνική πολιτική, που δυστυχώς θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο, λόγω της κρίσης της οικονομικής τα επόμενα χρόνια.

Ο κ.Μαυρίδης απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Αν δηλαδή για να δημιουργηθούν αυτές οι δυο νέες Αντιδημαρχίες, καταργηθεί κάποια από τις 5 υπάρχουσε. Αν οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες προστεθούν σε κάποια από τις υπάρχουσες Αντιδημαρχίες ή θα πρόκειται για δυο καινούργιες Αντιδημαρχίες. Καιρό τώρα εξάλλου ο δήμαρχος Ορεστιάδας δεν “ανοίγει τα χαρτιά του” για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σε πρόσωπα και αρμοδιότητες.

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι όσοι έχουν μείνει δυο χρόνια τώρα εκτός ρόλων Αντιδημάρχου ή επικεφαλής της ΔΗΚΕΠΑΟ, του ΚΠΑΔΟ και της ΔΕΥΑΟ, περιμένουν να επιλεγούν από τον κ.Μαυρίδη. Θα έχει μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον, αν στις επιλογές του βρεθούν τόσο ο Διαμαντής Παπαδόπουλος (που είχε κώλυμα εκλογιμότητας και κακώς εκλέχθηκε) όσο και ο Γιάννης Περιστεράκης, τους δυο δημοτικούς συμβούλους που σε πρόσφατη συγκέντρωση της δημοτικής του παράταξης, ο Βασίλης Μαυρίδης κατονόμασε ως… επίδοξους υποψήφιους δημάρχους, σύμφωνα με πληροφοrίες του Evros-news.gr.