Συνάντηση της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη  Τάκη Θεοδωρικάκο

Συνάντηση της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο

Στο Χειμώνιο βρέθηκαν χθες το πρωί ο Πρόεδρος της Ένωσης Δυνοριακών Φυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής, κατά την επίσκεψη εκεί του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Παρά το πολύ “σφιχτό” πρόγραμμα του, γνωρίστηκαν μαζί του και μίλησαν για λίγα λεπτά, παρουσία και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη και συμφώνησαν να καθοριστεί ειδική συνάντηση τους με τον αρμόδιο υπουργό, ώστε να του θέσουν λεπτομερώς και με συγκεκριμένα στοιχεία, τα προβλήματα και τα αιτήματα τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συνοριοφυλάκων του νομού μας:

“Το Προεδρείο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου συνάντησε τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη κατά την επίσημη επίσκεψη τους στον ακριτικό Έβρο μας και συγκεκριμένα στο ΤΣΦ Ορεστιάδας.

Χαιρετίσαμε την είδηση της επιπλέον ενίσχυσης των υπηρεσιών μας με την πρόσληψη 250 Συνοριακών Φυλάκων.

Εξήραμε την προσπάθεια της κυβέρνησης , να ενισχύσει την φύλαξη των συνόρων με ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνικά έργα αποτροπής, τονώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Έβρου και της χώρας.

Τονίσαμε την ανάγκη να ανανεώσουμε την συζήτηση μας στο επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να αναλύσουμε ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών μας.

Ως συνδικαλιστικός φορέας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε τα ζητήματα και να προτείνουμε λύσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον.