Ξέσπασμα Παπαδάκη: Πλησιάζει Νοέμβριος και λύση για τις καλύβες στο Δέλτα Έβρου δεν βρέθηκε

Ξέσπασμα Παπαδάκη: Πλησιάζει Νοέμβριος και λύση για τις καλύβες στο Δέλτα Έβρου δεν βρέθηκε

Ξέσπασε-απόλυτα δικαιολογημένα-ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” Πάρης Παπαδάκης, για το θέμα με τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου, αφού πλησιάζει ο Νοέμβριος που λήγει η προθεσμία και λύση ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Ένα πρόβλημα διαχρονικό, που παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις και τα… χτυπήματα στην πλάτη των ιδιοκτητών, από όλες τις κυβερνήσεις την τελευταία δεκαετία, δεν έχει δυστυχώς ακόμα λυθεί. Όπως αναφέρει με ανάρτηση του ο γνωστός δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης, η υπομονή έχει και τα όρια της και δεν θέλει πολύ να κατέβουν στην Αθήνα και να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Χαρακτηριστικά ο κ.Παπαδάκης τονίζει:
“Και να που πέρασαν άλλα 2 χρόνια από τότε που κατεβήκαμε στα Υπουργεία και παίρναμε τις υποσχέσεις ότι το θέμα των καλυβών στο Δέλτα Έβρου θα τελείωνε μέχρι την 2/11/2021 που ισχύει ο νόμος περί αναστολής κατεδαφίσεων των καλυβών.
Αναμένουμε από το 2017 που ψηφίστηκε ο νόμος να γίνει περιβαλλοντική μελέτη για μας πουν αν οι καλύβες ενοχλούν τον ορνιθοκόκκορα να πετάει από πάνω τους ενώ υφίστανται στην περιοχή εδώ και 50 χρόνια.
Από 3/11/2021 οι καλύβες και πάλι εκτεθειμένες προς κατεδάφιση και οι κάτοχοι αυτών κινδυνεύουν με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών λόγω ενεργοποίησης των προστίμων.
Ο Στρατός, η αστυνομία στο πλευρό μας. αλλά στα δικαστήρια μόνοι μας όπως πάντα, καμία συμπαράσταση από κανέναν.
Τσίπουρα οι Υπουργοί, Αργηγοί ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ Εθνικής Άμυνας στις παράνομες καλύβες, τραγούδια χαρές, χειραψίες με Πρωθυπουργό και συγχαρητήρια για την προσφορά μας αλλά τα πρόστιμα και οι κατασχέσεις τρέχουν.
Ένα δεν κατάλαβαν όμως. Ότι και η υπομονή έχει τα όρια της, τα παρακάλια κάποια στιγμή τελειώνουν και οι “γκιαουραντάδες” αν γεμίσουν 2 λεωφορεία ( παραπάνω δεν χρειάζονται ) και κατέβουν στην Αθήνα θα τους ζηλέψουν ακόμα και οι Κρητικοί που είχαν επισκεφθεί την Αθήνα πριν χρόνια και κυνηγούσαν τους αστυνομικούς”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*