Έπιπλα Κούρος: Το σπίτι μας, σπίτι σας…

Έπιπλα Κούρος: Το σπίτι μας, σπίτι σας…

Τι είναι το «σπίτι μας»; Έχουμε αναρωτηθεί; Σίγουρα δεν είναι οι τοίχοι! Δεν είναι το μέγεθος! Δεν είναι η θέα!

«Σπίτι μας» είναι ο χώρος εκείνος που περικλείει την υπόστασή μας, που αντανακλά την προσωπικότητά μας, που στεγάζει τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και τα όνειρά μας.

Αυτό ορίζουμε ως «σπίτι», εμείς, οι άνθρωποι της Kouros, και με αυτή τη φιλοσοφία λειτουργούμε, δημιουργούμε και προχωρούμε, 18 χρόνια τώρα, κερδίζοντας την εκτίμηση και την  προτίμησή σας!

Σεβόμενοι τις απαιτήσεις αλλά και τα γούστα του κοινού, στην Kouros διαθέτουμε έπιπλα για κάθε στυλ, κάθε διάσταση χώρου και κάθε ανάγκη. Και πάντοτε σε τιμές προσιτές στον καθένα.

Είτε πρόκειται για πλήρη ανανέωση των χώρων σας είτε για μερική αντικατάσταση, το προσωπικό και οι συνεργάτες μας θα σας υποδεχθούν στα καταστήματά μας, το δικό μας σπίτι, και, πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν, θα ακούσουν τις ανάγκες σας, θα συζητήσουν μαζί σας, θα σας προτείνουν λύσεις και θα σας κατευθύνουν σωστά βοηθώντας σας να δημιουργήσετε κι εσείς το «Σπίτι» που ονειρεύεστε και σας αξίζει!

Τέλος, θα φέρουμε και θα συναρμολογήσουμε τα έπιπλα στο σπίτι σας και δωρεάν, από Ορεστιάδας έως Θεσσαλονίκη!

Πού θα μας βρείτε; Μα… δίπλα σας! Επισκεφτείτε είτε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα σε Καβάλα, Δράμα, Σέρρες και Ορεστιάδα είτε κάποιο από τα ηλεκτρονικά καταστήματά μας www.casadikouros.grκαι www.istikbalkouros.gr .

Μη ξεχνάτε! Το σπίτι μας, σπίτι σας…