Ήβη Αδάμου: “Λατρεύω την Αλεξανδρούπολη – Δε σηκώνω κουβέντα στο θέμα του Μιχάλη”(BINTEO)

Ήβη Αδάμου: “Λατρεύω την Αλεξανδρούπολη – Δε σηκώνω κουβέντα στο θέμα του Μιχάλη”(BINTEO)

Αποθέωσε την Αλεξανδρούπολη για μια ακόμη φορά η Ήβη Αδάμου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2 Night Snow» του ΑΝΤΙ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου και μίλησε για όλα!

Η πανέμορφη τραγουδίστρια από την Κύπρο και πολύ αγαπημένη της νεολαίας, η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον συντοπίτη μας Μιχάλη Κουϊνέλη-Staveto και ζουν πλέον μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και πηγαινοέρχονται στην Αθήνα για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μίλησε και για την κοινή τους απόφαση να εγκαταλείψουν την Αθήνα:

«Όταν ο Μιχάλης μου είπε αυτό το πράγμα, άρχισα να το σκέφτομαι μέσα μου και να το δουλεύω. Όταν έχεις και ένα παιδί λες: Μήπως τελικά είναι καλύτερα εκεί; Όταν υπάρχει ένα παιδί και ως γονιός πια, σκέφτεσαι ξανά από την αρχή τα βάζεις πάλι κάτω και λες ότι είναι καλύτερο να συμβεί για το παιδί μου. Ήθελε μια σωστή διαχείριση όλο αυτό και από τους δύο και νομίζω ότι την είχαμε, συντονιστήκαμε απόλυτα σε αυτό το πράγμα και θέλω να πω ότι την Αλεξανδρούπολη εγώ την λατρεύω. Θεωρώ ότι κάναμε μια αρκετά καλή κίνηση».

Αναφέρθηκε επίσης στο επαγγελματικό τους ξεκίνημα, το κατάστημα πρωτότυπων γλυκισμάτων “Pinoccio” που άνοιξαν στην Αλεξανδρούπολη αλλά και το μπαρ Cohen που έχει χρόνια ο Μιχάλης Stavento στην πόλη.

Για τo ντουέτο με τον Μιχάλη Κουϊνέλη που της άλλαξε τη ζωή είπε: 

«Με τον Μιχάλη κάναμε μαζί μια περιοδεία το 2010 τότε που είχαμε βγάλει μαζί το “Σαν έρθει η μέρα”. Εκεί είχαν βρεθεί με τον πατέρα μου, ήμασταν περιοδεία μαζί, ήταν σαν φίλοι. Ο Μιχάλης είναι ένας άνδρας με πάρα πολύ ποιότητα, πυγμή, είναι προστατευτικός, είναι όπως πρέπει».

Για να επιμείνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφορικά στην πρώτη φορά που δήλωσε στον πατέρα της ότι ο Μιχάλης κι εκείνη είναι ζευγάρι. «Σ’ αυτό το θέμα δεν σήκωνα κουβέντα. Δεν σηκώνω κουβέντα από κανέναν στο θέμα του Μιχάλη. Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στην ζωή μου και για την καλοσύνη του, την ποιότητά του και κάθε μέρα ανακαλύπτω ακόμα πιο πολλούς λόγους για να τον θέλω. Έχει ποιότητα, που δεν τη βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας, στους άνδρες, έχει πυγμή, κρατά τον λόγο του σ΄αυτά που θα πει, είναι προστατευτικός. Είναι για εμένα, όπως πρέπει» συμπλήρωσε η Ήβη Αδάμου, η οποία είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Stavento από το 2011 και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ανατολή-Νεφέλη, που σήμερα είναι 3 ετών.

Για την πρώτη μέρα της κόρης της στον παιδικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης, η Ήβη Αδάμου είπε:

«Προφανώς και συγκινήθηκα όταν είδα την κόρη μου να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά ένιωθα και ανήσυχη λίγες μέρες πριν. Ένιωθα πως κάτι είχα, αλλά δεν ήξερα τι ήταν ακριβώς, τη στιγμή που την άφησα έξω, συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν που με έτρωγε όλες αυτές τις μέρες… Ότι θα την αφήσω και θα φύγω, ενώ εκείνη θα είναι σε ένα πολύ νέο περιβάλλον για την ίδια αλλά και εμένα. Μόλις την άφησα μόνη της έξω από τον παιδικό σταθμό, απλά έφυγε, παιδιά μπήκε μέσα κυρία και δεν την ένοιαζε τίποτα και κανένας. Λέω εντάξει, το ζω μόνη μου».

Για τις εσωτερικές αλλαγές μετά τον ερχομό του παιδιού:

«Έχω αποκτήσει φοβίες. Μπαίνω στο αεροπλάνο. Δεν φοβάμαι το αεροπλάνο αλλά φοβάμαι το ότι φεύγω από την οικογένειά μου, το σπίτι μου και αν πάθω κάτι, αν συμβεί κάτι; Τέτοια σκέφτομαι. Όταν γίνεσαι πατέρας ή μητέρα, είναι τόσες οι ευθύνες και προσέχεις πρώτα τον εαυτό σου για να μη λείψεις στο παιδί σου. Οπότε μάλλον γι’ αυτό μας βγαίνει αυτή η ανάγκη να προσέχουμε πιο πολύ».

Πηγή: tlife.gr