Μαυρίδης: Κάλυψε προκλητικά τον Πρόεδρο του ΚΚΠΑΑΔΟ Γ.Παπαϊωάννου, που προσέλαβε τον γιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαυρίδης: Κάλυψε προκλητικά τον Πρόεδρο του ΚΚΠΑΑΔΟ Γ.Παπαϊωάννου, που προσέλαβε τον γιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια… αποθέωση του δόγματος του πρώην υπουργού της Ν.Δ Γιώργου Βουλγαράκη “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης κάλυψε απόλυτα τον δημοτικό του σύμβουλο και Πρόεδρο του ΚΚΠΑΑΔΟ Γιάννη Παπαϊωάννου που προσέλαβε εκεί τον γιο του.

Στην διάρκεια του προχθεσινoύ δημοτικού συμβουλίου, μετά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Evros-news.gr για την πρόσληψη από τον Πρόεδρο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ (ΚΚΠΑΑΔΟ) Γιάννη Παπαϊωάννου του γιου του Μιχάλη, είχαμε καταιγισμό πυρών από την αντιπολίτευση. Σε πολύ υψηλούς τόνους οι επικεφαλής των παρατάξεων στον δήμο Ορεστιάδας, επεσήμαναν ότι υπάρχει ΥΨΙΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ για την πρόσληψη του γιου από τον πατέρα Πρόεδρο αρχικά για 4 μήνες ( 7-4-2021 έως 31-7-2021) στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και στη συνέχεια την ανανέωση της σύμβασης του γιου του ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ (1-8-2021 έως 31-7-2021)!!!

Διαβάστε ακόμα-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ντροπή, ο Πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ Ορεστιάδας Γιάννης Παπαϊωάννου, προσέλαβε εκεί τον γιο του!!!

Ο κ.Μαυρίδης όμως, σε μια προκλητική επίδειξη ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ και έλλειψης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, όχι μόνο κάλυψε απόλυτα τον δημοτικό του σύμβουλο που τον έβαλε Πρόεδρο στο ΚΚΠΑΑΔΟ και αυτός προσέλαβε εκεί τον γιο του, αλλά επιτέθηκε και σε όσους άσκησαν απόλυτα δικαιολογημένη κριτική. Λέγοντας ότι ακολουθήθηκε η διαδικασία του ΑΣΕΠ (φυσικά και δεν έκανε την συγκεκριμένη διαδικασία το ΑΣΕΠ αλλά οι υπηρεσίες του ΚΚΠΑΑΔΟ όπου Πρόεδρος είναι ο κ.Παπαϊωάννου), αλλά εφαρμόστηκαν οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ που ενημερώθηκε όπως προβλέπει ο νόμος. Φυσικά, ούτε το Evros-news.gr αλλά ούτε και όσοι άσκησαν έντονη κριτική στην δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη και τον Γιάννη Παπαϊωάννου, ότι έκαναν κάτι παράνομο και δεν έγιναν νόμιμα οι διαδικασίες. Το ΣΟΒΑΡΟ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ έθεσαν, ένας πατέρας να προσλαμβάνει τον γιο του εκεί που είναι Πρόεδρος.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας όμως αρκέστηκε να πει για το συγκεκριμένο ζήτημα ότι: “Επιτρέψτε μου να πω ότι εδώ περισσεύει η υποκρισία. Μιλάμε για τη νεολαία μας που πρέπει να την κρατήσουμε στον τόπο, πρέπει να της δώσουμε ευκαιρίες. Και όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες ίσες προς όλους. Αν υπάρχει έστω και ένας που αμφισβητεί τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ να καταλάβω τις ενστάσεις που έχει. Αυτοί που τοποθετήθηκαν έτσι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη, απέναντι σε νέους επιστήμονες, που τους στοχοποιούν χωρίς λόγο. απλώς επειδή έτυχε να είναι παιδιά ή συγγενείς κάποιου που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση. Αυτή η στοχοποίηση ειλικρινά δεν τιμά κανέναν. Δεν αποτελεί τιμή σε αυτούς που το έθεσαν, να στοχοποιούν και να πυροβολούν έτσι απέναντι σε νέους επιστήμονες. που μπήκαν σε μια νόμιμη διαδικασία, επιλέχθηκαν και πυροβολούνται από κάποιους, πόσο μάλλον μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, που θα έπρεπε να είμαστε το παράδειγμα της αξιοκρατικής αξιολόγησης των επιτυχόντων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ… ΕΞΩΦΡΕΙΝΙΚΑ ΕΠΙΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ορεστιάδα: Καταιγισμός “πυρών” απ’ την αντιπολίτευση κατά Παπαϊωάννου που προσέλαβε τον γιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος ο Γιάννης Παπαϊωάννου, η “πέτρα του σκανδάλου”, χωρίς ίχνος πολιτικής ηθικής επέμενε ξεδιάντροπα ότι δεν έκανε και τίποτα κακό προσλαμβάνοντας τον γιο του στο ΚΚΠΑΑΔΟ όπου είναι Πρόεδρος. Επαναλάμβανε μάλιστα ότι η διαδικασία είναι νόμιμη. Με το ηθικό κομμάτι ποιος ασχολείται;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ

Να ανακηρύξουν τον Γιώργο Βουλγαράκη

επίτιμο δημότη στον δήμο Ορεστιάδας!!!

Δεν θεωρούν λοιπόν ότι υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα πολιτικής ηθικής ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και ο δημοτικός του σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ Γιάννης Παπαϊωάννου, για την πρόσληψη του γιου του δεύτερου. Άλλωστε όπως ακούσατε, μιλούν λες και αναφέρονται σε κάποιο… ουδέτερο πρόσωπο που προσλήφθηκε στο ΚΚΠΑΑΔΟ, με διαδικασίες ΑΣΕΠ και όχι με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ όπως είπαμε, έναν από πολίτη και όχι για την  πρόσληψη γιου από τον πατέρα Πρόεδρο. Θαυμαστές και οι δυο του δήγματος Βουλγαράκη λοιπόν όπως και όλη η παράταξη τους. “Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό” όπως έλεγε και ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Μετά από αυτό, κανονικά πρέπει τόσο ο κ.Μαυρίδης όσο και ο κ.Παπαϊωάννου, να καλέσουν σε κάποιο προσεχές δημοτικό συμβούλιο τον κ.Βουλγαράκη και να τον ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, αφού τόσο… θαυμάζουν τις απόψεις του και τις εφαρμόζουν.

Όσον αφορά τα όσα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ είπε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

  • Δήλωσε καλύπτοντας προκλητικά και απαράδεκτα τον στενό συνεργάτη του, ότι ” αυτοί που στοχοποιούν νέους επιστήμονες χωρίς λόγο. απλώς επειδή έτυχε να είναι παιδιά ή συγγενείς κάποιου που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση”. Έτυχε λοιπόν ο Μιχάλης Παπαϊωάννου να υποβάλλει αίτηση για να προσληφθεί στο ΚΚΠΑΑΔΟ όπου Πρόεδρος είναι ο πατέρας του. Ούτε καν σε κάποια άλλη υπηρεσία του δήμου Ορεστιάδας, αλλά εκεί που ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ο μπαμπάς του. Κι ύστερα ο κ.Μαυρίδης… χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την αξιοκρατία και τις ίσες ευκαιρίες, χωρίς να ντρέπεται.

  • Είπε επίσης ο κ.Μαυρίδης: “Μιλάμε για τη νεολαία μας που πρέπει να την κρατήσουμε στον τόπο, πρέπει να της δώσουμε ευκαιρίες. Και όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες ίσες προς όλους”. Για να μείνει στην Ορεστιάδα ο Μιχάλης Παπαϊωάννου, μέτοχος να επισημάνουμε σε δυο γνωστά καταστήματα καφέ της πόλης όπου προφανώς συμμετείχε βάζοντας δεκάδες ευρώ, αποφάσισαν μαζί με τον πατέρα του να κάνει αίτηση για πρόσληψη στο ΚΚΠΑΑΔΟ όπου ο Γιάννης Παπαϊωάννου είναι Πρόεδρος. Διγά την… μικρή λεπτομέρεια.
  • Αλλά όταν από το 2014 ο κ.Μαυρίδης προσέλαβε Ειδική Συνεργάτη και την έχει 7 χρόνια τώρα την κόρη του δημοτικού του συμβούλου, πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΟ Δημήτρη Τσελεμπή, περίμενε κανείς κάποια… ευαισθησία σε θέματα πολιτικής ηθικής από αυτόν;
  • Ωραία άποψη και φοβερό παράδειγμα προς μίμηση δίνει προς τους συναδέρφους του δημάρχους ο Βασίλης Μαυρίδης, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει και έναν άλλο, πολύ πιο σημαντικό ρόλο. Είναι Πρόεδρος της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Άρα όλοι οι συνάδερφοι του να δώσουν εντολή στα παιδιά των δημοτικών τους συμβούλων να κάνουν αιτήσεις και να προσλαμβάνονται εκεί που είναι επικεφαλής οι μπαμπάδες τους.
  • Καλά που δεν έχει ακόμα μεγάλα σε ηλικία παιδιά και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ Δημήτρης Βαρσαμακίδης, να προσλάβει και αυτός, με διαδικασίες ΑΣΕΠ εκεί κάποιο από αυτά. Αφού ο δήμαρχος Ορεστιάδας θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί να μην το κάνει;
  • Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο κ.Μαυρίδης αναφέρθηκε στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που ξεκινάει σήμερα στην Θεσσαλονίκη και τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις. Προτείνουμε στην ομιλία του ως δήμαρχος Ορεστιάδας αλλά και Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ ώστε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να προσλαμβάνουν τα παιδιά τους με διαδικασίες ΑΣΕΠ. Όπως έκανε ο μπαμπάς Γιάννης Παπαϊωάννου στο ΚΚΠΑΑΔΟ με τον γιο του Μιχάλη.

Παρέμβαση για.. γέλια και κλάματα από

τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Καραγιάννη

Κι αν σας… ψυχοπλακώσαμε διαβάζοντας όλη αυτή την προκλητική επίδειξη αλαζονείας, καθεστωτικής νοοτροπίας και έλλειψης πολιτικής ηθικής του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη και του Προέδρου του ΚΚΠΑΑΔΟ Γιάννη Παπαϊωάννου, ας… ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα. Γιατί ακούγοντας τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Καραγιάννη, που μάλιστα προαλείφεται και για υποψήφιος δήμαρχος και… αυτοπαραμυθιάζεται ότι έχει ελπίδες για κάτι τέτοιο, σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι όσα είπε είναι για γέλια και για κλάματα. Μιλώντας πιο ακαταλαβίστικα και από τον γνωστό πλέον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού και χρησιμοποιώντας στομφώδεις εκφράσεις, όπως ο πρώην συνάδερφος του βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΠ.ΑΣ Τάσος Δημοσχάκης (ο κ.Καραγιάννης είναι αστυνομικός στο επάγγελμα) είπε φοβερά πράγματα ο… στόμας του.

Για αυτόν, ο γιος του Προέδρου του ΚΚΠΑΔΔΟ, ο οποίος και τον προσέλαβε, είναι απλά “ένας συνδημότης μας” που προσλήφθηκε στην συγκεκριμένη δομή του δήμου Ορεστιάδας. “Δεν ξεκαθάρισαν οι προηγούμενοι ομιλητές πως επηρεάζει η σημερινή παρουσία  του Προέδρου του ΚΚΠΑΑΔΟ Ιωάννη Παπαϊωάννου στην πρόσληψη ενός συνδημότη. Ακούσαμε να διατυπώνετε η λέξη διαφθορά. Διαφθορά είναι η κατάχρηση μιας ανατιθέμενης εξουσίας με σκοπό το προσωπικό όφελος. Από που προκύπτει η κατάχρηση εξουσίας από τρίτο πρόσωπο και τι συνιστά προσωπικό όφελος; Μιλάμε για κάποιο ανήλικο τέκνο, την επιμέλεια του οποίου έχει κάποιος κηδεμόνας ή πρόκειται για μια ξεχωριστή, ανεξάρτητη προσωπικότητα”;

Τί είπε δηλαδή ο… επίδοξος υποψήφιος δήμαρχος με την φοβερή… ευφράδεια, που θυμίζει ανακοινώσεις της Αστυνομίας με τα “ημέτερος”, “υποφαινόμενος” και άλλα τέτοια; Ρωτάει από που προκύπτει προσωπικό όφελος στην περίπτωση της πρόσληψης του Μιχάλη Παπαϊωάννου από τον Πρόεδρο πατέρα του στο ΚΚΠΑΑΔΟ. Κι ακόμα μας είπε ότι ο γιος του Προέδρου του ΚΚΠΑΑΔΟ είναι μια ανεξάρτητη προσωπικότητα. Άρα δεν έχει καμιά σχέση με τον… μπαμπά του που τον προσέλαβε εκεί που κάνει κουμάντο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ… ΕΥΘΥΜΗΣΕΤΕ 

Υ.Γ: Επειδή το έκαναν… καραμέλα και έγινε πολύ μεγάλη αναφορά  τόσο από τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη όσο και από τον Πρόεδρο του ΚΚΠΑΑΔΟ Γιάννη Παπαϊωάννου για νόμιμη διαδικασία πρόσληψης του γιου του Μιχάλη με διαδικασίες ΑΣΕΠ, οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα παραλάβουν τα έγγραφα του διαγωνισμού και της πρόσληψης του ΥΙΟΥ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, καλό είναι να προσέξουν ότι: 

  • Στην απόφαση του Προέδρου Γιάννη Παπαϊωάννου που δημοσιεύθηκε στις 10 Μαρτίου 2021 για την προκήρυξη πρόληψης ενός  ατόμου ΠΕ Οικονομικού, αναφέρεται ρητά ότι τόσο η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, όσο και ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ και ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΩΝ με την σειρά κατάταξης, θα δημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΠΑΑΔΟ, εκτός από τις δυο εφημερίδες του Έβρου και την ανάρτηση στον Πίνακα Ανακοινώσεων δημαρχείου και ΚΚΠΑΑΔΟ. 
  • Όσο και αν ψάξαμε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΠΑΑΔΟ kkpaado.grΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό πρόσληψης του υιού Παπαϊωάννου από τον μπαμπά του.