3 ιδέες για μια ξεχωριστή βάφτιση

3 ιδέες για μια ξεχωριστή βάφτιση

Φτάνει η ημέρα που θα βαφτίσετε το μωρό σας και σκέφτεστε πως θέλετε να είναι μια πραγματικά ξεχωριστή και εντυπωσιακή ημέρα. Η βάφτιση είναι μια θρησκευτική τελετή, γεμάτη χαρούμενες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια και κεντρικό πρωταγωνιστή το μωρό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα για τη μεγάλη μέρα του μωρού σας και να σχεδιάσετε μια αξέχαστη ανάμνηση.

Συλλέξαμε 3 ιδέες που μπορούν να απογειώσουν την βάφτιση του μωρού σας. Από ιδέες για κέικ έως ιδέες για μια θεαματική εκδήλωση. 

 

  • Διαλέξτε το θέμα της πρόσκλησης που σας ταιριάζει.

 

Ένα από τα θέματα που ξεχωρίσαμε είναι το θέμα της γοργόνας, καθώς σε ποιο κοριτσάκι δεν αρέσει αυτό το ξεχωριστό πλάσμα; Το να διαλέξετε το θέμα της πρόσκλησης, δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς αποτελεί σημαντικό σημείο κάθε βάφτισης. Υπάρχουν απίστευτες προσκλήσεις με γοργόνες και κοράλλια και όμορφες αποχρώσεις του μωβ και του γαλάζιου που μπορούν να μαγέψουν τον καθένα. 

Μία άλλη ιδέα για πρόσκληση είναι να έχουν ως θέμα τον κύκνο. Ο κύκνος αποτελεί σύμβολο της χάρης, της ομορφιάς, της ισορροπίας, της ηρεμίας, της πίστης, της ανανέωσης και της αλλαγής. Το ξέρατε ότι υπάρχουν διαδραστικά προσκλητήρια όπου πάνω στην κάρτα ο κύκνος μεταφέρει το μήνυμα «Φούσκωσε και διάβασε!» και καλείτε ο καλεσμένος να φουσκώσει ένα μπαλόνι προκειμένου να μάθει τις λεπτομέρειες της βάφτισης; 

 

  • Photobooth

 

Το photobooth είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στις ημέρες μας τόσο για τους μικρούς καλεσμένους όσο και για τους μεγάλους. Τί είναι λοιπόν το photobooth και τι θα χρειαστείτε για αυτό; Το photobooth είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις. Είναι μια γωνία που έχει το κατάλληλο φόντο και τα κατάλληλα αξεσουάρ ώστε οι καλεσμένοι σας να βγάλουν φωτογραφίες που θα συνοδέψουν το μωρό σας. 

Θα χρειαστείτε μια ωραία αφίσα για φόντο, γιατί όχι μια αφίσα με γοργόνες ή αν θέλετε κάτι πιο απλό μπορείτε να αφήσετε ως φόντο έναν λευκό τοίχο και να κρεμάσετε γιρλάντες και σημαιάκια με το όνομα του μωρού σας από το ταβάνι. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείτε και μερικά Photobooth props, δηλαδή μικρά αξεσουάρ που μπορούν να κρατούν οι μικροί αλλά και μεγάλοι καλεσμένοι σας για βγάλουν τις πιο fancy φωτογραφίες!

 

  • Μπομπονιέρες και δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους

 

Σίγουρα μπορείτε να μεταφέρετε το θέμα που επιλέξατε σε όλα τα σημεία της βάφτισης. Μπορείτε να εκτυπώσετε αυτοκόλλητα σχετικά με το θέμα που διαλέξατε και το όνομα του μωρού σας πάνω και να τα κολλήσετε πάνω στα κουτάκια από τις μπομπονιέρες, τα αναψυκτικά ή ακόμη και πάνω στα ποτηράκια που θα μοιράσετε στους μικρούς καλεσμένους.

Ακόμη, μερικές φορές οι γονείς επιλέγουν να δώσουν στους μικρούς καλεσμένους διαφορετικές μπομπονιέρες ή μικρά δωράκια, όπως μικρές λιχουδιές ή ένα μικρό παιχνιδάκι που θα τους μείνει από αυτή την ημέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να τους δώσετε ένα κουτάκι με μερικά ζαχαρωτά ή ένα cake pop που σίγουρα θα τα εντυπωσιάσει. Ενώ μια ιδέα για ένα προσωποποιημένο δώρο, θα μπορούσε να είναι μερικές ξυλομπογιές ή σαπουνόφουσκες που πάνω τους έχουν εκτυπωμένο ένα κομμάτι από το θέμα της βάφτισης ή το όνομα του μωρού σας.