Αλεξανδρούπολη F.C: Πρεμιέρα εντός έδρας με τον Εθνικό Σοχού – Όλοι οι αγώνες στη Γ’ εθνική

Αλεξανδρούπολη F.C: Πρεμιέρα εντός έδρας με τον Εθνικό Σοχού – Όλοι οι αγώνες στη Γ’ εθνική

Πρεμιέρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο “Φώτης Κοσμάς” με τον Εθνικό Σοχού για την Αλεξανδρούπολη F.C στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ. 

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που εκπροσωπεί όλο το νομό Έβρου στις εθνικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου μας, έχει ως εξής:

Στην κλήρωση δεν συμμετείχαν οι Καβάλα, Ασπρόπυργος και Ζάκυνθος, που δεν δήλωσαν συμμετοχή, παρόλο που η συμμετοχή τους στη Super League 2 είναι μετέωρη. Μόνο η Δόξα Δράμας συμπεριλήφθηκε, καθώς είχε δηλώσει συμμετοχή και πήρε θέση στον 1ο όμιλο και θα είναι αντίπαλος της Αλεξανδρούπολης F.C.

Οι 81 ομάδες χωρίστηκαν σε 7 ομίλους από τους οποίους θα υποβιβαστούν συνολικά 32 ομάδες. Συγκεκριμένα, από τον 1ο όμιλο της Αλεξανδρούπολης F.C θα υποβιβαστούν 5 ομάδες.

Οι 7 πρωταθλητές θα δώσουν αγώνες μπαράζ μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, για να διεκδικήσουν τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου στη Super League 2.

Αν και δεν ειπώθηκε στην κλήρωση, η σέντρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου, ενώ η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αναμένεται στις 3 Απριλίου, για να ακολουθήσουν οι αγώνες μπαράζ.