ΕΚΤΑΚΤΟ: Περιπέτεια υγείας για τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Περιπέτεια υγείας για τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Περιπέτεια υγείας είχε χθες στην Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε), ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Ευτυχώς ο κ.Μαυρίδης το ξεπέρασε και πριν λίγη ώρα βρέθηκε κανονικά στο συνέδριο όπου μίλησε ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Όμως καλώντας τον στο βήμα, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του δημάρχου Ορεστιάδας, λέγοντας:

“Να ακούσουμε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο οποίος είναι δυνατός και πάλι γιατί είχε μια μικρή περιπετειούλα χθες, αλλά βλέπω ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς”.

Ο ίδιος ανεβαίνοντας στο βήμα να μιλήσει, τόνισε:

“Έλεγα χθες ότι δεν θα μπω στην διαδικασία να αγχωθώ λόγω μιας προσωπικής περιπέτειας υγείας, αλλά δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να μην παρακολουθήσω τις τοποθετήσεις του συνεδρίου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Μαυρίδης αισθάνθηκε χθες βράδυ κάποιες ενοχλήσεις στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου καταλύσει και μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Όμως πριν λίγη ώρα βρέθηκε κανονικά στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” της Θεσσαλονίκης και μίλησε στους συνέδρους, αν και ήταν εμφανή τα σημάδια αυτής της μικρής περιπέτειας υγείας, αφού έδειχνε κάπως καταβεβλημένος.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά, που έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική στον δήμαρχο Ορεστιάδας και φυσικά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όταν κρίνουμε ότι απαιτείται, ευχόμαστε ειλικρινά και από καρδιάς, περαστικά στον Βασίλη Μαυρίδη. Δυνατός και σιδερένιος (όπως έδειξε άλλωστε να είναι πριν λίγο κατά την ομιλία του στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ) και αυτή η περιπέτεια της υγείας του να αποτελεί απλά μια καθημερνή, συνηθισμένη ανάμνηση.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ