Αλεξανδρούπολη: Κηδεύτηκε τελικά ο άνδρας που βρισκόταν στα “αζήτητα” του νεκροτομείου – Ποιος έδωσε την λύση

Αλεξανδρούπολη: Κηδεύτηκε τελικά ο άνδρας που βρισκόταν στα “αζήτητα” του νεκροτομείου – Ποιος έδωσε την λύση

 Κηδεύτηκε τελικά προχθές Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, ο νεκρός άνδρας που βρισκόταν για περισσότερο από έναν μήνα στα “αζήτητα” του νεκροτομείου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 

Την λύση τελικά έδωσε Γραφείο Κηδειών της πόλης, του οποίου ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα και να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η τραγελαφική κατάσταση, με το… μπαλάκι αρμοδιοτήτων και ευθυνών, που μόνο ντροπή προκάλεσε όλο το προηγούμενο διάστημα. Την λύση του “γόρδιου δεμσού” γνωστοποίησε ο Διοικητής του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, που τόνισε ότι ο άστεγος τελικά κηδεύτηκε με κάλυψη των εξόδων από το Γραφείο Τελετών.

Πάντως ο κ.Ρούφος στην ανάρτηση του στο facebook επέμεινε ότι ήταν αρμοδιότητα του δήμου Αλεξανδρούπολης να γίνει η κηδεία του νεκρού συμπολίτη, συνεχίζοντας έτσι την “κόντρα” με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη. Είναι χαρακτηριστική η φράση: “Τελικά η δημοσιότητα που έλαβε το γεγονός επέφερε τη λύση που έπρεπε να είχε δοθεί από το Δήμο όπως προβλέπει και η νομοθεσία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Δυο μήνες άταφος στα αζήτητα στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου – Επιστολή Ρούφου σε Ζαμπούκη

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Ρούφος τόνισε:

“Ευχαριστούμε το γραφείο τελετών της πόλης μας που πραγματοποίησε στις 14/10 την ταφή του άστεγου συμπολίτη μας που κατέληξε στις 12/9 στο χώρο του Α ΚΑΠΗ.

Η ευαισθησία που επέδειξε ο ιδιοκτήτης του γραφείου σε συνδυασμό με την επιθυμία μη δημοσιοποίησης της επωνυμίας του γραφείου είναι άξια επαίνων.

Τελικά η δημοσιότητα που έλαβε το γεγονός επέφερε τη λύση που έπρεπε να είχε δοθεί από το Δημο οπως προβλεπει κ η νομοθεσια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Ζαμπούκη σε Ρούφο για τον άταφο άστεγο: Ντροπή η προσπάθεια καταλογισμού ευθυνών στον δήμο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*