Τοψίδης: Βράβευσε την “Εγνατία Οδό” που αυξάνει τα διόδια και καταργεί “ελευθέρας”

Τοψίδης: Βράβευσε την “Εγνατία Οδό” που αυξάνει τα διόδια και καταργεί “ελευθέρας”

Είναι γνωστό ότι το Επιμελητήριο Έβρου χρόνια τώρα με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τάκη Τοψίδη, ελάχιστα έχει προσφέρει στις επιχειρήσεις μέλη του και στην ανάπτυξη του νομού και περιορίζεται απλά σε κινήσεις και εκδηλώσεις… δημοσίων σχέσεων.

Αυτό αποδείχθηκε για πολλοστή φορά και τώρα, με την ενέργεια του κ.Τοψίδη να παραδώσει αναμνηστική πλακέτα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. Κωνσταντίνο Κουτσούκο, σε συνάντηση που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, στο περιθώριο του συνεδρίου για τις συνδυασμένες μεταφορές. Κι όλα αυτά, την στιγμή που η Εγνατία Οδός ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές των διοδίων για τους χρήστες και με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένεται ακόμα και κατάργηση των “ελευθέρας” για τους μόνιμους κατοίκους του Έβρου, τώρα που η διαχείριση της εταιρείας πέρασε στα χέρια της ΤΕΡΝΑ. Άλλωστε και ο ίδιος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σταύρου Αποστολίδη, παραδέχθηκε πως η αύξηση των διοδίων δεν θα αποφευχθεί.
Το δελτίο Τύπου από το Επιμελητήριο Έβρου, το οποίο άλλη μια φορά δεν στάλθηκε στο Evros-news.gr, αφού ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Θανάσης Τσολάκης προφανώς επιλέγει που θα σταλούν δελτία Τύπου ανάλογα με τις προσωπικές του συμπάθειες ή αντιπάθειες, αναφέρει:
“Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. Κωνσταντίνο Κουτσούκο είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου. Την μεταξύ τους κουβέντα, που έγινε σε θερμό κλίμα, απασχόλησαν οι προοπτικές που δίνει στην αναπτυξιακή τροχιά του Έβρου και της Θράκης γενικότερα η εγνατία οδός.
Στο πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επέδωσε στον κο Κουτσουκο αναμνηστική πλακέτα αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την βαρύτητα που προσδίδει το Επιμελητήριο στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και τη συμβολή της στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Έβρου, τον οποίο έβγαλε από την απομόνωση η λειτουργία του ομώνυμου αυτοκινητόδρομου και των κάθετων αξόνων του.
Η συνάντηση των κ.κ. Τοψίδη και Κουτσούκου έγινε στο περιθώριο του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο «Συνδυασμένες Μεταφορές : Καινοτομία στο σχεδιασμό, στη διοίκηση, στην επιχειρηματικότητα και την λήψη αποφάσεων», που διοργανώνει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Το Επιμελητήριο Έβρου στηρίζει από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία για την υλοποίηση του Συνεδρίου με την πεποίθηση ότι οι συνδυασμένες μεταφορές και η γνώση γύρω από αυτές αποτελούν ρυθμιστικό παράγοντα στην τοπική και εθνική οικονομία”.