Διδυμότειχο: Πόσες φορές να διαμαρτυρηθούμε στον δήμο γι’ αυτό τον δρόμο, λένε οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Πόσες φορές να διαμαρτυρηθούμε στον δήμο γι’ αυτό τον δρόμο, λένε οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η οδός Νίκου Βαφειάδη που βρίσκεται κοντά στην 16η Μεραρχία Πεζικού, σε μια περιοχή που έχει αξιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, με την ανέγερση καινούργιων οικοδομών.

Ο συγκεκριμένος δρόμος θυμίζει πραγματικά στα περισσότερα σημεία του… πίστα αγώνων μότο κρος, με λακκούβες που κινδυνεύει κανείς αν στραβοπατήσει ακόμα και να σπάσει το πόδι του, ενώ δύσκολα θα αποφύγει τις ζημιές στο αυτοκίνητο. Γι’ αυτό άλλωστε και οι κάτοικοι κάνουν… ζικ-ζακ για να αποφύγουν τις λακκούβες που υπάρχουν διάσπαρτες στα λίγα σχετικά μέτρα του συγκεκριμένου δρόμου.

Οι ίδιοι μας κατήγγειλαν ότι έχουν απευθυνθεί πολλές φορές στην δημοτική αρχή και ενημέρωσαν για την απαράδεκτη εικόνα και κατάσταση τόσο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βούλη Μπιλιακάκη όσο και τον ίδιο τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου. Εισέπραξαν καθησυχαστικές απαντήσεις ότι θα… επιληφθούν του θέματος σχεδόν από την στιγμή που ανέλαβαν την διοίκηση του δήμου Διδυμοτείχου εδώ και δυο χρόνια, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα και η κατάσταση είναι αυτή που βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ:

 

“Πόσες φορές πρέπει να απευθυνθούμε στον δήμο και να έρθει να αποκαταστήσει τον δρόμο; Έχει εξαντληθεί η υπομονή μας. Πάνω από 15 φορές ενημερώσαμε και τον δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Σε μια καινούργια περιοχή όπου επεκτάθηκε η πόλη, είναι όχι απλά παραφωνία αλλά ντροπή να υπάρχει αυτή η κατάσταση”, ανέφεραν αγανακτισμένοι στο Evros-news.gr που έκανε και το επιτόπιο ρεπορτάζ.