“Πόλος έλξης” το περίπτερο του δήμου Αλεξανδρούπολης στην “BEYOND 4.0” της Θεσσαλονίκης

“Πόλος έλξης” το περίπτερο του δήμου Αλεξανδρούπολης στην “BEYOND 4.0” της Θεσσαλονίκης

“Πόλο έλξης” αποτέλεσε το περίπτερο του δήμου Αλεξανδρούπολης στην έκθεση “BEYOND 4.0” και στο “SMART VILLAGE” στη Θεσσαλονίκη, όπου έδωσε δυναμικό παρόν.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την διεξαγωγή του συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και ο δήμος της Αλεξανδρούπολης στο περίπτερο του, παρουσίασε τη νέα μοντέρνα, υψηλής αισθητικής και χρηστικότητας ιστοσελίδα του, καθώς και τις ψηφιακές εφαρμογές που ήδη διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών.
Τα στελέχη του δήμου, με επικεφαλής την Κρυσταλλένια Μπαμπούρα, τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου Αντώνη Καμελίδη, παρουσία και του Προέδρου τις ΤΙΕΔΑ Βασίλη Δέλκου, αλλά και με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη που είχε όπως πάντα δίπλα του τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Γιάννη Μπόγδη, ενώ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Μπάμπης Μιχαηλίδης. ΌΛοι αυτοί έδωσαν αρκετές φορές το παρόν και ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί και για την ψηφιακή μετάβαση του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Από το περίπτερο πέρασε και ο Αναπληρωτής υπουργός  Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, που ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από τον δήμο της πρωτεύουσας του Έβρου για την ψηφιακή μετάβαση.
Ακόμα, αρκετοί αυτοδιοικητικοί όπως ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, καθώς και οι δήμαρχοι Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.
Επίσης, με σειρά επαφών για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει στις σύγχρονες έξυπνες πόλεις, έγιναν γνώστες των νέων κινήσεων στον συγκεκριμένο πρωτοποριακό τομέα.