Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη την Κυριακή του Γιώργου Τράγκα, Προέδρου του Κινήματος “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”

Αλεξανδρούπολη: Επίσκεψη την Κυριακή του Γιώργου Τράγκα, Προέδρου του Κινήματος “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”

Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο γνωστός δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Κινήματος “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” Γιώργος Τράγκας.

Ο κ.Τράγκας συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος του, θα περιοδεύει σε όλη την Θράκη, προκειμένου να έχει συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις και να προχωρήσει την δημιουργία των Περιφερειακών Οργανώσεων του Κ.ΕΛ.ΑΝ όπως ονομάζεται εν συντομία του κίνημα-κόμμα που ίδρυσε. Κι αυτό γιατί επίσημα και στους τρεις νομούς της Θράκης (Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης), δεν έχει ακόμα ανακοινώσει οργανώσεις και στελέχη που στηρίζουν την προσπάθεια του. Αυτό τουλάχιστον διαπιστώνει κανείς μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Κ.ΕΛ.ΑΝ και αναζητώντας στοιχεία στο οργανόγραμμα του.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό στα τοπικά ΜΜΕ του Έβρου και συγκεκριμένα ραδιόφωνο και τηλεόραση, ο καταξιωμένος και γνωστός για τον μαχητικό, καταγγελτικό του λόγο δημοσιογράφος, ως επικεφαλής πλέον των “ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ”, είχε αναφέρει ότι στο νομό Έβρου θα έχει επικεφαλής σημαντικό επιχειρηματία. Θα έχει οπότε ενδιαφέρον α δούμε αν θα συναντηθεί μαζί του κατά την επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη και φυσικά γνωστοποιήσει το όνομα του.

Ως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο πρόγραμμα για τις επισκέψεις και τις συναντήσεις που θα έχει την Κυριακή στην πρωτεύουσα του Έβρου ο κ.Τράγκας, αν θα επισκεφθεί και άλλες περιοχές του ακριτικού μας νομού και οι συναντήσεις που θα κάνει με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*