Τζίμας: Αθωώθηκε στο Εφετείο για είσπραξη σύνταξης πεθαμένου συγγενή επί χρόνια – Απαράδεκτες οι διαδόσεις

Τζίμας: Αθωώθηκε στο Εφετείο για είσπραξη σύνταξης πεθαμένου συγγενή επί χρόνια – Απαράδεκτες οι διαδόσεις

Μόλις τέσσερις ημέρες απέμειναν για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και στο νομό Έβρου την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου, με την ανάδειξη Προέδρου και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ή ΔΕΕΠ όπως πλέον μετονομάστηκαν η ΝΟΔΕ, καθώς και Τοπικών Επιτροπών.

Οι δυο υποψήφιοι Πρόεδροι της ΔΕΕΠ Έβρου, ο νυν Άκης Παρασκευόπουλος που διεκδικεί την επανεκλογή του και ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Γιάννης Τζίμας ο οποίος θέλει να πάρει την θέση, έχουν εντείνει τις κινήσεις, συναντήσεις και επαφές τους. Το ίδιο ισχύει και για τα υποψήφια μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος.

Όλα αυτά είναι θεμιτά, αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τις απαράδεκτες διαδόσεις που αφορούν τον ένα εκ των υποψηφίων και συγκεκριμένα τον λογιστή στο επάγγελμα Γιάννη Τζίμα, γύρω από τον οποίο όπως έγραψε το Evros-news.gr, έχουν συστρατευτεί από τον “αντάρτη” αποτυχημένο υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Τάκη Τοψίδη, τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σταύρο Σταυράκογλου, αλλά και πολλούς γνωστούς στην περιοχή υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ.

ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: ΠΑΣΟΚοι γράφτηκαν στη Ν.Δ Έβρου για να ψηφίσουν… Τζίμα – Έμεινε κανείς στο ΚΙΝ.ΑΛ;

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, με αφορμή όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, ότι ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου Γιάννης Τζίμας αθωώθηκε στο Εφετείο, για την υπόθεση είσπραξης επί χρόνια της σύνταξης πεθαμένου συγγενικού του προσώπου (της γιαγιάς του). Μπορεί πρωτόδικα ο κ.Τζίμας να καταδικάστηκε για το συγκεκριμένο γεγονός, επειδή μετά από καταγγελίες κατηγορήθηκε και παραπέμφθηκε σε δίκη για είσπραξη επί χρόνια της σύνταξης, αλλά και υποβολής φορολογικών δηλώσεων (ως λογιστής ο ίδιος) για την πεθαμένη συγγενή του, όμως αυτό που τελικά μετράει, είναι η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Εφετείου, το οποίο ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ.

Άλλωστε κατέθεσαν και στελέχη της Τράπεζας στην δίκη του Εφετείου, αναφέροντας ότι ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήταν συνδικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό είσπραξης της σύνταξης, ενώ επέστρεψε στο Δημόσιο και μάλιστα εντόκως σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που είχαν εισπραχθεί στον τραπεζικό λογαριασμό. Το επισημαίνουμε αυτό, γιατί τα μέλη της Ν.Δ που θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή, πρέπει να γνωρίζουν τι ισχύει και να μην επηρεάζονται αρνητικά από τις απαράδεκτες διαδόσεις που κυκλοφορούν.

Είναι  λοιπόν απαράδεκτο, κάποιοι να… ανασύρουν και να διαδίδουν διάφορα για την υπόθεση, αφού ο κ.Τζίμας ΑΘΩΩΘΗΚΕ πανηγυρικά όπως επισημάναμε στο Εφετείο. Κι αυτή η απόφαση είναι που μετράει για την συγκεκριμένη περίπτωση και όχι η πρωτόδικη. Επειδή άλλωστε ο ίδιος δεν έχει τίποτα να κρύψει και να φοβηθεί, έθεσε και υποψηφιότητα ζητώντας την ψήφο των μελών της Ν.Δ για να γίνει Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου. Προφανώς την συγκεκριμένη υπόθεση την γνωρίζουν και στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος και για να γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητα του, δεν θεωρούν ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα ή ζήτημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*