Διδυμότειχο: To Parrot’s Beak γιορτάζει τα γενέθλια 4 χρόνων με τριήμερο εκδηλώσεων και κορυφαίους bartender!!!

Διδυμότειχο: To Parrot’s Beak γιορτάζει τα γενέθλια 4 χρόνων με τριήμερο εκδηλώσεων και κορυφαίους bartender!!!

Με ένα τριήμερο εκδηλώσεων, το αγαπημένο σας και μοναδικό  Parrot’s beak στο Διδυμότειχο  (Βασιλέως Γεωργίου 20-Τηλ:25530 24478) τα 4 χρόνια του.

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Πασχάλης Περιστεράκης δημιούργησε κάτι το διαφορετικό, μια φρέσκια εκδοχή των “old new” bars, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, αλλά και μοναδικά κοκτέιλ και απεριτίφ όλη την διάρκεια της ημέρας. Γρήγορα ο κόσμος, κάθε ηλικίας, από το Διδυμότειχο, όλη την περιοχή αλλά και ολόκληρο το νομό Έβρου, “αγκάλιασε” το Parrot’s Beak και το έκανε αγαπημένο του στέκι. 
Θέλοντας λοιπόν να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους φίλους που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, διοργανώνει από σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 23 του μήνα, εκδηλώσεις με καλεσμένους αγαπημένους bartender, αγαπημένους DJs και φυσικά όλους εσάς. 
Όπως μάλιστα σημειώνει για τα 4 χρόνια λειτουργίας του Parrot’s Beak o Πασχάλης Περιστεράκης:
“Μετά από όλες τις αναποδιές του κόσμου, (μόνο οι εξωγήινοι δεν εμφανίστηκαν ακόμη) το Parrot’s Beak συμπληρώνει 4 χρόνια ζωής, 4 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης, 4 χρόνια επιμονής.
Έχουμε γνωρίσει δεκάδες bartender από όλες τις άκρες της χώρας, έχουμε πιει χιλιάδες cocktails από τα χέρια μας και τα δικά τους, έχουμε ταξιδέψει νοερά.
Ήρθε η ώρα να σβήσουμε το τέταρτο κερί μας, με καλεσμένους αγαπημένους bartender, αγαπημένους DJs και φυσικά όλους εσάς, να πιούμε, να παρτάρουμε (και γιατί όχι) να χορέψουμε όλοι μαζί την ερχόμενη Πέμπτη 21, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Οκτωβρίου.
Δυστυχώς άλλοι μέσα και άλλοι έξω αλλά ας κάνουμε υπομονή για ακόμη λίγο”.
Όλοι οι δρόμοι λοιπόν από σήμερα Πέμπτη έως το Σάββατο, οδηγούν στο Parrot’s beak Espresso-Cocktails-Aperitif, το αγαπημένο σας στέκι στο Διδυμότειχο (Βασιλέως Γεωργίου 20-Τηλ:25530 24478).