Αλλαγές κορυφής στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση – Η Κατερίνα Καλεντερίδου επικεφαλής στον Ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού

Αλλαγές κορυφής στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση – Η Κατερίνα Καλεντερίδου επικεφαλής στον Ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού

Αλλαγές κορυφής είχαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση της Αλεξανδρούπολης, αφού η… νέα γενιά φαίνεται ότι  ανέλαβε τα ηνία τόσο στην διεύθυνση του πάλαι ποτέ κραταιού καναλιού όχι μόνο του Έβρου και της Θράκης, αλλά όλης της Βόρειας Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο Γιώργος Κολοκοτρώνης, γιος του ιδρυτή και ιδιοκτήτη του καναλιού Μαυρουδή Κολοκοτρώνη, ανέλαβε πλέον να “τρέχει” το κανάλι και από αυτόν… περνάνε τα πάντα όσον αφορά το διοικητικό και οικονομικό κομμάτι του συγκεκριμένου καναλιού.

Αλλαγή είχαμε και στον ειδησεογραφικό τομέα, μετά την απομάκρυνση αρχές Σεπτεμβρίου (άσχετα αν ο ίδιος προσπαθεί να το παρουσιάσει ως “διαζύγιο” των δύο πλευρών κοινή συναινέσει) του τέως Διευθυντή Αντώνη Τελόπουλου. Αυτός άλλωστε κατόρθωσε-γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, με λανθασμένες προσωπικές επιλογές να  μετατρέψει την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση σε κανάλι που θύμιζε ΣΥΡΙΖΑ TV, ενώ και οι επιλογές στήριξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εκ των αποτελεσμάτων απέτυχαν οικτρά και δημιούργησαν εικόνα αναξιοπιστίας του καναλιού στον κόσμο.

Υπεύθυνη πλέον στον Ειδησεογραφικό τομέα ανέλαβε η δημοσιογράφος Κατερίνα Καλεντερίδου, σύζυγος του Γιώργου Κολοκοτρώνη, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν αξιοποιούνταν στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, αν και αντικειμενικά ως δημοσιογράφος είναι πολύ καλύτερη του Τελόπουλου, τον οποίο ανεξήγητα επέμενε ο ιδιοκτήτης Μαυρουδής Κολοκοτρώνης να διατηρεί στην θέση του Διευθυντή. Το Evros-news. gr μάλιστα, στις 8 Σεπτεμβρίου στην στήλη ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΙΠΕΔΙΟ επεσήμανε ότι είναι ανοησία να αναζητείται “διάδοχος” του Τελόπουλου, όταν υπάρχει στην οικογένεια Κολοκοτρώνη η κ.Καλεντερίδου. Άσχετα από την απαράδεκτη δημογραφικά στάση της απέναντι στον υπεύθυνο του Evros-news.gr Κώστα Πιτιακούδη για όσα αντιδεοντολογικά είχε γράψει στην ιστοσελίδα όπου εργαζόταν.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη εξέλιξη με την τοποθέτηση της στο δημοσιογραφικό κομμάτι, ήταν η καλύτερη επιλογή και ήδη τα αποτελέσματα φαίνονται. Οι “αποκλεισμοί” θεσμικών, είτε της κεντρικής πολιτικής σκηνής είτε της τοπικής αυτοδιοίκησης έπαψαν να υφίστανται, η εμμονή στην συνεχή (σχεδόν καθημερινή) παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Έβρο, την Θράκη και την Αθήνα μειώθηκε και το κανάλι “άνοιξε” ειδησεογραφικά σε όλους. Μάλιστα ήδη ξεκίνησε εκπομπές και ο Σάκης Σταυρίδης, με την εκπομπή “ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ”, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*