Η… έκρηξη “επισκεψιμότητας” χιλιάδων αναγνωστών, μας έφερε πιο ψηλά στην πανελλήνια κατάταξη των site: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η… έκρηξη “επισκεψιμότητας” χιλιάδων αναγνωστών, μας έφερε πιο ψηλά στην πανελλήνια κατάταξη των site: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Στην θέση 946 Πανελλήνια στην κατάταξη των site με βάση την ειδική ιστοσελίδα μέτρησης της “επισκεψιμότητας” Similarweb.com

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στους χιλιάδες αναγνώστες μας που καθημερινά “επισκέπτονται” το Evros-nws.gr και μας στηρίζουν, είναι πραγματικά πολύ λίγο.

Τα λόγια είναι φτωχά να αποδώσουν αυτό που αισθανόμαστε για όλους εσάς, που έχετε κάνει την ιστοσελίδα αυτή, η οποία βαδίζει στον 5ο μόλις χρόνο παρουσίας της στ0ο διαδίκτυο και τα ειδησεογραφικά δρώμενα του Έβρου, της Θράκης και της Περιφέρειας ΑΜΘ, να είναι μόνιμα 1η στην κατάταξη “επισκεψιμότητας” όλων των ειδησεογραφικών και όχι μόνο σάιτ του νομού μας και όλης της περιοχής. Που μας έχετε καθιερώσει ως την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

Τα γράφω αυτά, λίγο μετά από μια ακόμα επίσκεψη σε γραφείο Εισαγγελέα, όπου κατέθεσε την απολογία μου για την Μήνυση που κατέθεσε εναντίον μας ο τέως Διευθυντής της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και ανταποκριτής της “Εφημερίδας των Συντακτών”, ο Ανδρέας Τελόπουλος, μετά και την ΑΓΩΓΗ που προηγήθηκε.

Όλα αυτά όμως ξεχνιούνται, όταν βλέπεις τα στατιστικά στοιχεία του Evros-news.gr και την “ΕΚΡΗΞΗ” της “επισκεψιμότητας” τις τελευταίες ημέρες, από το google analytics. Τον Πίνακα Ελέγχου δηλαδή. Αυτό σημαίνει πως οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ μας, τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και η έντονη κριτική προς κάθε κατεύθυνση, επιβραβεύεται από τις χιλιάδες αναγνώστες μας. Κι αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στην Πανελλήνια κατάταξη του Evros-news.gr, αφού βρεθήκαμε στην θέση 946 Πανελλαδικά, με βάση το Similarweb, την ιστοσελίδα που καταγράφει την “επισκεψιμότητα” όλων των ελληνικών σάιτ και θεωρείται η πιο αξιόπιστη από τους περισσότερους. Σε αυτήν άλλωστε βασίζονται και οι διαφημιστικές εταιρείες και επιλέγουν σε ποιες ιστοσελίδες θα δώσουν διαφήμιση.

Είναι χαρακτηριστικά τα στατιστικά μας στοιχεία τις δυο τελευταίες ημέρες.

  • Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, είχαμε 39.061 “επισκέψεις”, 33.967 μοναδικοί χρήστες (τόσα άτομα μπήκαν στο σάιτ δηλαδή) και 102.530 Προβολές σελίδας. 

  • Χθες Πέμπτη 21 Οκτωβρίου είχαμε νέα “εκτόξευση” αφού καταγράφηκαν 47.247 “επισκέψεις, 41.455 Μοναδικοί χρήστες και 121.925 Προβολές Σελίδας. 

Όπως επισημάναμε αλλά και μπορείτε να διαπιστώσετε μπαίνοντας και μόνοι σας στο Similarweb.com και γράφοντας στην θέση EXPLORE το όνομα των ιστοσελίδων που θέλετε, θα σας βγάλει και την ανάλογη Πανελλαδική που μας ενδιαφέρει κυρίως, αλλά την παγκόσμια κατάταξη. Όσο πιο μικρότερος είναι ο αριθμός κατάταξης, τόσο μεγαλύτερη είναι η “επισκεψιμότητα” και τόσο περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν το συγκεκριμένο σάιτ.

Το Evros-news.gr είναι λοιπόν στην 946 θέση Πανελλαδικά. Πρώτο στο νομό Έβρου, αλλά και στην Θράκη και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τα άλλα όλα απέχουν τουλάχιστον 200 θέσεις από εμάς. Ακολουθούν λοιπόν:

Στο νομό Έβρου


e-evros        1.175

thrakinea.gr  2.274

evros24.gr     4.776

pameevro       4.849

Τα υπόλοιπα, όπως για παράδειγμα το Alexpolisonline ή το Evrosonline δεν τα εμφανίζει σε ποια θέση βρίσκονται γιατί προφανώς είναι πολύ πιο κάτω από τις πρώτες 5.000  των ελληνικών σάιτ, λόγω χαμηλής “επισκεψιμότητας”. Τα διαβάζουν δηλαδή λίγοι.

Νομός Ροδόπης


xronos.gr                        1.219 

paratiritis-news.gr          5.557

inkomotini.news            5.803 

 

Νομός Ξάνθης


xantinea.gr                  2.060

xanthinews.gr              2.675

xanthidaily.gr               2.825

Τα συμπεράσματα δικά σας. Όπως και τα εκατομμύρια ΕΥΧΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς για την τεράστια στήριξη σας. Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά.