Αλεξανδρούπολη: Αλητάμπουρες διέλυσαν καινούργια παιδική χαρά – Εικόνες ντροπής για την κοινωνία μας

Αλεξανδρούπολη: Αλητάμπουρες διέλυσαν καινούργια παιδική χαρά – Εικόνες ντροπής για την κοινωνία μας

Αυτές τις εικόνες ντροπής για την κοινωνία μας, που προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση, αντίκρυσαν σήμερα το πρωί αρχικά οι περίοικοι και στη συνέχεια οι άνθρωποι του δήμου Αλεξανδρούπολης, σε καινούργια παιδική χαρά. 

Άγνωστοι αλητάμπουρες, όχι απλά έσπασαν αλλά διέλυσαν κυριολεκτικά ένα από τα όργανα (τραμπάλα) που είχαν τοποθετηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, βγάζοντας το αρρωστημένο κόμπλεξ τους σε χώρο όπου παίζουν και διασκεδάζουν μικρά παιδιά, αντί να το κάνουν στην… κουζίνα της μάνας τους ή στο αυτοκίνητο του μπαμπάκα τους. Απόλυτα δικαιολογημένη η πικρία του Αντιδημάρχου Θόδωρου Βουρδόλη που δημοσιοποίησε αυτό το συμβάν που προσβάλλει την σημερινή μας κοινωνία, σχολιάζοντας:

Σήμερα το πρωί αυτή είναι η εικόνα σε μια από τις καινούριες παιδικές χαρές που τοποθέτησε ο δήμος Αλεξανδρούπολη. Τα σχόλια δικά σας. Εμείς θα τις κάνουμε και πάλι καινούριες κόντρα στην λογική της καταστροφής της περιουσίας των δημοτών. Ακόμη και αυτών που τις καταστρέφουν”.

3 Σχόλια

 1. Αγανακτισμένος δημότης

  Πρέπει να μπουν κάμερες παντού
  Για να εντοπίζονται όλα αυτά τα κ@λόπαιδα
  Οι αλητάμπουρες τα πρεζόνια
  😤😤😤😤

 2. Ας βάλουν κάμερα ώστε άλλη φορά να δουν τον δραστη

 3. Να βάλουν κάμερες στις παιδικές χαρές και όποιον βρίσκουν που κάνει βανδαλισμούς να πηγαίνει ο εισαγγελέας μαζί με αστυνόμο σπίτι του και να του δίνουν το ραβασάκι για να πληρώσει και γιατί όχι και να τον συλλάβουν.
  Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*