Η νούμερο 1 στον κόσμο… θαυματουργή Πρόπολη Σαμοθράκης, ΤΩΡΑ έχει όνομα (Αλέξης Καλακίκος)  – Που την βρίσκετε!!!

Η νούμερο 1 στον κόσμο… θαυματουργή Πρόπολη Σαμοθράκης, ΤΩΡΑ έχει όνομα (Αλέξης Καλακίκος) – Που την βρίσκετε!!!

ΤΩΡΑ η νούμερο 1 στον κόσμο… θαυματουργή Πρόπολη Σαμοθράκης, με τις εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες, έχει όνομα. Αλέξης Καλακίκος!!!

Μπορείτε λοιπόν να βρείτε και να προμηθευθείτε την ασύγκριτη Πρόπολη Σαμοθράκης με ένα τηλεφώνημα στον κύριο Αλέξη Καλακίκο και στο:

6937294012

Όπως είναι γνωστό, η πρόπολη, το «μαύρο κερί» των αρχαίων, μια ουσία που παράγουν οι μέλισσες έχει εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες, ευεργετικές για τον άνθρωπο και είναι σχεδόν θαυματουργή.

Αυτό το πολύτιμο προϊόν για την υγεία, παράγεται και στην Σαμοθράκη, της οποίας η πρόπολη είναι η Νο 1 παγκόσμια, με τεράστια αντιοξειδωτική δράση και τις πολυφαινόλες που είναι οι υψηλότερες στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στις πολυτιμότερες στον κόσμο.

Η πρόπολη είναι κολλώδης ουσία, η οποία προκύπτει από την συλλογή ρητινωδών εκκρίσεων από τους φλοιούς φυτών, και την εμπλουτίζουν με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες.

Αποτελεί ένα φυσικό προϊόν και είναι πλούσια σε: Αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, βιοφλαβίνες, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, βιταμίνη Β3, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, πυρίτιο, κάλιο και φώσφορο.

Πρόπολη: Ποιες είναι οι ιδιότητές της

– αντιοξειδωτικές
– αντιφλεγμονώδεις
– αντικαρκινικές
– αντιαλλεργικές
– αντιμικροβιακές
– αντιικές
– αντιμυκητιακές
– αντιισταμινική
– ανοσοποιητικές
– επουλωτικές ιδιότητες

– των ηλιακών εγκαυμάτων και πάσης φύσεως εγκαυμάτων
– των αλλεργιών
– των παθήσεων και φλεγμονών των ματιών
– της ελκώδους ουλίτιδας

– της ελκώδους στοματίτιδας

– των προβλημάτων από στοματική χειρουργική επέμβαση
– των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος
– του άσματος και της χρόνιας πνευμονίας
– της φαρυγγιτίδας
– της γρίπης
– της μέσης ωτίτιδας και της ωτίτιδας
– του προστάτη
– της παγκρεατίτιδας
– των γυναικολογικών παθήσεων( όπως οξείες κολπίτιδες,
– των ιώσεων και μυκητιάσεων
– των ελκών και πληγών – Έρευνες δείχνουν ότι η εφαρμογή 3%
– του έλκος του στομάχου
– των εκζεμάτων και δερματικών παθήσεων
– Της κολπίτιδας
– του έρπη των γεννητικών οργάνων

Η Νο 1 στον κόσμο είναι η Πρόπολη Σαμοθράκης

Αυτό το πολύτιμο προϊόν για την υγεία, παράγεται και στην Σαμοθράκη. Η κόκκινη πρόπολη που είναι απ’ τις κορυφαίες στον κόσμο, με τεράστια αντιοξειδωτική δράση και τις πολυφαινόλες που είναι οι υψηλότερες στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στις πολυτιμότερες στον κόσμο.

Στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Chemistry and Biodiversity (Χημεία και Βιοποικιλότητα) δημοσιεύτηκε πρόσφατα μία σημαντική έρευνα για την πρόπολη. Η έρευνα επικεντρώνεται στην ποιότητα και τις ιδιότητες της πρόπολης από το νησί της Σαμοθράκης και πραγματοποιήθηκε κατά τη διετία 2016-2018. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνέλεξαν και ανέλυσαν 120 δείγματα από το πολύτιμο αυτό μελισσοκομικό προϊόν, από 7 διαφορετικές περιοχές του νησιού, σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους συλλογής.

Η Σαμοθράκη, παρά την περιορισμένη της έκταση που δεν ξεπερνά το 1/1000 της ελληνικής επικράτειας, φιλοξενεί περισσότερα από 1400 φυτικά είδη (σχεδόν το 25% των ειδών που υπάρχουν σε όλη τη χώρα)! Πολλά από τα φυτά είναι μελισσοκομικά και αρκετά, παράγουν πρόπολη σε σχετικά μεγάλες ποσότητες.

Η κόκκινη πρόπολη της Σαμοθράκης, παρουσίασε ανάλογα ψηλές τιμές, τόσο στην αντιοξειδωτική δράση όσο και στο φορτίο των πολυφαινολών (οι υψηλότερες που έχουν καταγραφεί στην Ευρώπη), γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στα πολυτιμότερα είδη πρόπολης στον κόσμο.

Αυτό το πολύτιμο αγαθό για την υγεία μας, την κόκκινη πρόπολη Σαμοθράκης,

Μπορείτε να την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη

Απευθυνθείτε στον Αλέξη Καλακίκο 

Τηλεφωνήστε στο:

25510 80414

ή στο 6937294012

Προμηθευθείτε την και θα ενθουσιαστείτε από τις εντυπωσιακές θεραπευτικές της ιδιότητες.