Οι 9 που εκλέγονται στη νέα Νομαρχιακή (ΔΕΕΠ) Έβρου της Ν.Δ – Οι 15 Σύνεδροι

Οι 9 που εκλέγονται στη νέα Νομαρχιακή (ΔΕΕΠ) Έβρου της Ν.Δ – Οι 15 Σύνεδροι

Ο επανεκλεγείς με πανηγυρικό τρόπο και ποσοστό 63% Πρόεδρος Άκης Παρασκευόπουλος, θα αποτελεί μαζί με τα 9 μέλη που επίσης εκλέχθηκαν στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές, τη νέα Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας νομού Έβρου (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτήν δεν θα μετέχει ο έτερος υποψήφιος Πρόεδρος Γιάνης Τζίμας, επειδή δεν συγκέντρωσε το 40% των ψήφων που απαιτείται. Με βάση πάντως την καταμέτρηση των σταυρών που  συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι και παρ’ ότι επίσημα δεν ανακοινώθηκε ακόμα τίποτα, τα 9 μέλη που εκλέγονται είναι κατά σειρά αριθμού ψήφων:

Οι δυο τελευταίες εκλέγονται βάση της ποσόστωσης που προβλέπεται για την παρουσία γυναικών στα όργανα της Ν.Δ. αν και βάση των ψήφων, στην 8η θέση εκλεγόταν ο Παύλος Μιχαηλίδης και στην 9η ο Χάρης Θεοχαρίδης. Όμως τελικά χάνουν τις θέσεις τους λόγω ποσόστωσης από τις Βρετοπούλου κιαι Γιαλαμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με 63% επανεκλέχθηκε Πρόεδρος ΔΕΕΠ Έβρου της Ν.Δ. ο Άκης Παρασκευόπουλος – Ούτε μέλος ο Τζίμας

Έτσι, στη νέα ΔΕΕΠ, ο κ.Παρασκευόπουλος διαθέτει την πλειοψηφία αφού εκτός από την δική του συμμετοχή υπάρχουν οι Βραχιόλογλου, Κακαλής, Χλωροπούλου, Γιαμούρα, Κανάρης, Γιαλαμά, ενώ η πλευρά Τζίμα εξέλεξε μόνο τους Ζιώγα, Γεωργιάδη, Βρετοπούλου.

Όσον αφορά τους 15 που εκλέχθηκαν Σύνεδροι για το επόμενο Συνέδριο της Ν.Δ, πήραν:

Αυτό σημαίνει ότι εκλέγονται ως Σύνεδροι και οι Κατερίνα Φωτιάδου με την Χριστίνα Ζήντρου.