Ορεστιάδα: Άγνωστοι γκρέμισαν χθες βράδυ με αυτοκίνητο την πόρτα εισόδου του ΚΕΦΙΑΠ

Ορεστιάδα: Άγνωστοι γκρέμισαν χθες βράδυ με αυτοκίνητο την πόρτα εισόδου του ΚΕΦΙΑΠ

Δυο περιστατικά που είναι άγνωστο αν συνδέονται μεταξύ τους, συνέβησαν χθες Κυριακή στην Ορεστιάδα και έχουν προκαλέσει όχι μόνο προβληματισμό σε πολλούς αλλά και κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. 

Αρχικά, τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστος ευρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε την τζαμαρία του εισόδου στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και τράπηκε σε φυγή για να μην συλληφθεί από την Αστυνομία που ειδοποιήθηκε.

Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο περιστατικό είχε και συνέχεια, αφού το βράδυ της Κυριακής, άγνωστος ή άγνωστο δράστες έπεσαν με αυτοκίνητο (υπάρχουν ίχνη) και έσπασαν την σιδερένια καγκελόπορτα της εισόδου στο  Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Ορεστιάδας (ΚΕΦΙΑΠ). Πρόκειται για δομή που εξυπηρετεί περίπου 50 άτομα ΑμεΑ και όχι μόνο καθημερινά και ανήκει στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Οι υπάλληλοι που βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το απαράδεκτο θέαμα που βλέπετε στην φωτογραφία, επίσης ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ συνεργείο του δήμου Ορεστιάδας σήμερα πήγε και αποκατέστησε την καγκελόπορτα της εισόδου στο ΚΕΦΙΑΠ.