Φέρες: Ο Πρόεδρος του κόμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” Γιώργος Τράγκας στο Σύλλογο “Αινήσιο Δέλτα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέρες: Ο Πρόεδρος του κόμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” Γιώργος Τράγκας στο Σύλλογο “Αινήσιο Δέλτα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γραφεία του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” των καλυβιέρηδων (κυνηγών και ψαράδων) που βρίσκονται στο Δέλτα του Έβρου, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” Γιώργος Τράγκας, που περιοδεύει στο νομό Έβρου.

Τον γνωστό και καταξιωμένο δημοσιογράφο, επικεφαλής πλέον του πολιτικού Κινήματος που ίδρυσε, υποδέχθηκαν στις Φέρες όπου βρίσκονται τα γραφεία, ο Πρόεδρος Πάρης Παπαδάκης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ  

Τον ενημέρωσαν για το φλέγον ζήτημα και σοβαρό πρόβλημα που αφορά τη νομιμοποίηση των καλυβών, οι οποίες παίζουν κρίσιμο εθνικό ρόλο στην περιοχή των ελληνοτουρκικών συνόρων. Ο κ.Παπαδάκης επεσήμανε ότι χρόνια τώρα οι εκάστοτε κυβερνήσεις κοροϊδεύουν τους ιδιοκτήτες και δεν δίνουν μια οριστική νομοθετική λύση, με αποτέλεσμα να τρέχουν κάθε τόσο στα δικαστήρια κατηγορούμενοι και να βρίσκονται πάλι στον “αέρα”, αφού 3 Νοεμβρίου λήγει η παράταση που έχει δοθεί.

Ο Γιώργος Τράγκας, που συνοδευόταν από την σύζυγο του Μαρία Καρρά και τον στενό συνεργάτη του Παντελή Ζήλο, έδειξε να γνωρίζει καλά το συγκεκριμένα θέμα. Άκουσε με προσοχή όσα του εξέθεσαν για την απουσία λύσης οι υπεύθυνοι του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα”, τους επεσήμανε ότι γνωρίζει και αναγνωρίζει την προσφορά τους στην περιοχή και υποσχέθηκε να αναδείξει και μέσα από τις προσωπικές του εκπομπές το ζήτημα, πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση για την επίλυση του.