Γ’ εθνική: Κακό ξεκίνημα για την Αλεξανδρούπολη F.C – Έχασε εντός έδρας 2-0 απ’ τον Εθνικό Σοχού

Γ’ εθνική: Κακό ξεκίνημα για την Αλεξανδρούπολη F.C – Έχασε εντός έδρας 2-0 απ’ τον Εθνικό Σοχού

Κακό ξεκίνημα για την Αλεξανδρούπολη FC στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής, αφού γνώρισε χθες την ήττα με 2-0 στο “Φώτης Κοσμάς” της πόλης, από τον Εθνικό Σοχού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Σε ένα κακό, από πλευράς θεάματος, αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αποτελεσματικοί και πήραν τους 3 βαθμούς, απέναντι στην ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς που στο πρώτο μισάωρο του αγώνα «ψαχνόταν» στον αγωνιστικό χώρο και με κόντρα τον άνεμο δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την εστία του Καραβελίδη.
Ο Εθνικός Σοχού άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, όταν ο Στασινόπουλος εκμεταλλεύθηκε την λάθος θέση του τερματοφύλακα της εβρίτικης ομάδας Συριτούδη, τον είδε να είναι εκτός τέρματος και με τη βοήθεια του αέρα έκανε ένα μακρινό σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα (0-1). Η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 34ο λεπτό με τον Ρουμπιέ να κάνει ωραία ενέργεια από τα αριστερά, στη συνέχεια έκανε παράλληλη μπαλιά, χωρίς ωστόσο να τη βρει κάποιος συμπαίκτης του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη είχε τη μπάλα στην κατοχή της, χωρίς όμως να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ο Εθνικός Σοχού αμύνθηκε αποτελεσματικά και κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά του στο 78ο λεπτό με τον Ταχματζίδη που “έσπασε” το οφσάιντ των γηπεδούχων και στη συνέχεια αφού πέρασε και τον Συριτούδη πλάσαρε στο κενό τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2..
Οι συνθέσεις:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συριτούδης, Δορουγιδένης (82’ Παγωνίδης), Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Αγγ. (64’ Κεφαλούκος), Αμπραχαμιάν, Μαλτέζος (53’ Σιώπης), Στοΐνοβιτς Αθ. (82’ Θέμελης), Πατσιώρας Κων., Ρουμπιές
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ (Γιώργος Τσουκαλίδης): Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Βασιλόπουλος, Νικολίτσας, Ελέζι, Στεφανίδης, Στασινόπουλος, Βαβλιάκης, Θεοδωρίδης.
Τα αποτελέσματα στον 1ο όμιλο
Θερμαϊκός Θέρμης-Αναγέννηση Πλαγιάς 0-1
Δόξα Δράμας-Ορφέας Ξάνθης 0-0
Νέστος Χρυσούπολης-Αγροτικός Αστέρας 1-1
Αλεξανδρούπολη FC-Εθνικός Σοχού 0-2
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Πανδραμαϊκός 0-2
Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου 3-1