Παράταξη Λαμπάκη: Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Η.Δαστερίδη για καταστροφή χωραφιού ιδιώτη, δίπλα στην παράνομη χωματερή!!!

Παράταξη Λαμπάκη: Καταγγέλει τον Αντιδήμαρχο Η.Δαστερίδη για καταστροφή χωραφιού ιδιώτη, δίπλα στην παράνομη χωματερή!!!

Καταγγελία εναντίον του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη, κατέθεσε μέσα από την επίσημη σελίδα της η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει παραθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, ότι με δική του ευθύνη καταστράφηκε χωράφι ιδιώτη, από το οποίο έγινε λήψη χώματος προκειμένου να σκεπαστούν τα σκουπίδια στην χωματερή που βρίσκεται δίπλα. Μάλιστα ο τίτλος που συνοδεύει την καταγγελία είναι:
ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
Αναφέρει λοιπόν η παράταξη Λαμπάκη:
“Αρχικά λόγω του γεγονότος ότι αδυνατεί να διαχειριστεί την μεταφορά των απορριμμάτων όπως προβλέπεται, δημιούργησε μια νέα παράνομη χωματερή κάτω από το χώρο που κατασκευάζεται η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων. Γεγονός που έχουμε καταγγείλει ξανά από την σελίδα μας.
Ακούσαμε πως για να καλύψει την παρανομία έδωσε εντολή σε βαρέα μηχανήματα να “φάνε” τον παρακείμενο λόφο να καλύψει με το χώμα τις αμαρτίες του!
Ακούσαμε όμως ΟΤΙ έκανε μια μεγάλη ΓΚΑΦΑ ! Εκτός του ότι καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον, το χωράφι (φώτο) ανήκει σε… ΙΔΙΩΤΗ!!!
Ζητάμε απαντήσεις και αν αληθεύουν όλα αυτά, επιτέλους σταματήστε τον πριν καταστρέψει τα πάντα με τις μπουλντόζες.
Για τον κ. Ηλία Δαστερίδη μιλάμε”.