Τοψίδης: Όταν έχεις συνέχεια διαρροές με αποχωρήσεις περιφερειακών σου συμβούλων, ασχολείσαι με τις… υδρορροές!!!

Τοψίδης: Όταν έχεις συνέχεια διαρροές με αποχωρήσεις περιφερειακών σου συμβούλων, ασχολείσαι με τις… υδρορροές!!!

Όταν έχεις συνεχείς… διαρροές περιφερειακών σου συμβούλων, αφού 5 από τους 16 ήδη ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη σου και σε παράτησαν σύξυλο ενώ σύντομα αναμένεται ν’ ακολουθήσουν και άλλοι, τότε είναι φυσικό να ασχολείσαι με τις… υδρορροές της αίθουσας όπου γίνονται οι συνεδριάσεις. 

Το είδαμε λοιπόν και αυτό. Ο επικεφαλής της Περιφερειακής… Διάλυσης και όχι Αποσύνθεσης πλέον, ο Τάκης Τοψίδης, το έριξε στην αντιπολίτευση της… υδρορροής. Με μια ανακοίνωση πρωτοφανούς αστειότητας, ενδεικτική της ταραχής, της σύγχυσης και της απώλειας ψυχραιμίας από τις απανωτές “σφαλιάρες” των αποχωρήσεων Τζιχάν Ιμάμογλου, Αριστείδη Μωϋσιάδη, Χρήστου Γάκη, Μιχάλη Αμοιρίδη και Μαρίας Πολυμέρου, οι οποίοι δεν τον άντεξαν άλλο, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ ασχολείται με τα… ασφαλτόπανα και τις… βουλωμένες υδρορροές. Σκεφθείτε ότι ακόμα και ο έμμισθος υπάλληλος του  ως Γραφείο Τίπου στο Επιμελητήριο Έβρου Θανάσης Τσολάκης, δεν την δημοσίευσε ολόκληρη την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του. Για να… προστατεύσει προφανώς τον κ.Τοψίδη από την… γελοιοποίηση.

Επικαλείται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η παράταξη του αποτυχημένου υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ το 2019 Τάκη Τοψίδη,  έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Ροδόπης, από το οποίο όπως σημειώνει: “Πληροφορούμαστε ότι δεν είναι δυνατή η διά ζώσης συνεδρίαση του Π.Σ. καθώς η αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» δεν είναι ασφαλής. Το έγγραφο αναφέρει ως προβλήματα την ύπαρξη υγρασίας στον ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό της αίθουσας,  «βλάβη στο ασφαλτόπανο του προθαλάμου, η οποία θα αποκατασταθεί την Άνοιξη!» και βουλωμένες υδρορροές …”. 

Σε μια εποχή που τα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφέρεια ΑΜΘ έχουν εκτοξευθεί, ακυρώθηκαν ακόμα και οι παρελάσεις, ο κ.Τοψίδης θέλει δια ζώσης συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Θα του αρέσει προφανώς να βλέπει πλέον και από κοντά… άδειες τις θέσεις που καταλάμβανε η παράταξη του, αφού έμεινε με 11 από τους 16 περιφερειακούς συμβούλους που εξέλεξε.

Θα πρέπει να βέβαια να δικαιολογήσει κανείς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Λίγο ήταν και αυτό που… έπαθε την περασμένη Κυριακή; Στήριξε με πάθος και με όλους τους συνεργάτες του, τους Εξακουστό, Βαβία, Βουλγαρίδη, Κιτσικίδη, Παπαγόπουλο και τον κουμπάρο του δήμαρχο Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ Βασίλη Μαυρίδη την υποψηφιότητα του Γιάννη Τζίμα για την θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Ν.Δ Έβρου και γνώρισε μαζί του την… συντριβή. Ούτε καν μέλος στην ΔΕΕΠ δεν εκλέχθηκε ο “εκλεκτός” του αφού πήρε 37%.

Πίστευε ο Τάκης Τοψίδης ότι θα επιχειρήσει ένα εντυπωσιακό… come back στα κομματικά πράγματα της Ν.Δ, κόντρα στην οποία κατέβηκε το 2019 ως “αντάρτης”. Με την σκέψη στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας του το 2023 ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αλλά… ατύχησε και πάλι. Όταν λοιπόν χάνει παντού, πως να μην ασχολείται έπειτα με… ασφαλτόπανα (προσοχή στο πρώτο συνθετικό της λέξης διορθωτή, μην γίνει κανένα λάθος και πάθουμε καμιά… ζημιά) και τις… υδρορροές.