Αλεξανδρούπολη: “Λουκέτο” 7 ημερών και “καμπάνα” 2.000 ευρώ χθες σε 3 ταβέρνες απ’ την Αστυνομία, λόγω κορονοϊού

Αλεξανδρούπολη: “Λουκέτο” 7 ημερών και “καμπάνα” 2.000 ευρώ χθες σε 3 ταβέρνες απ’ την Αστυνομία, λόγω κορονοϊού

“Λουκέτο” μιας εβδομάδας και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ στο καθένα, επέβαλλε η Ελληνική Αστυνομία χθες Σάββατο 30 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη, σε άλλα τρία ακόμα καταστήματα, για μη εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Πρόκειται αυτή την φορά για μια ψησταριά και δυο ψαροταβέρνες σε διαφορετικά σημεία της Αλεξανδρούπολης και έτσι φτάσαμε στα 9 συνολικά καταστήματα που μέσα σε δυο ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνική Αστυνομία τα έκλεισε για 7 ημέρες και παράλληλα επέβαλλε και “καμπάνα” 2.000 ευρώ, για εξυπηρέτηση 9 πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και από 300
ευρώ πρόστιμο στους πελάτες.

Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή ήταν 6 τα πολύ γνωστά καφέ που σε έλεγχο της Αστυνομίας επιβλήθηκε “λουκέτο” 7 ημερών και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ. Με αυτή την… ταχύτητα ΄που επιβάλλονται πάντως τα κλεισίματα των καταστημάτων, σε λίγο δεν θα βρίσει ο κόσμος ανοιχτό καφέ ή ταβέρνα για να φάει. Ουσιαστικά πάμε σε ένα άτυπο lock down, αφού έχει προφανώς δοθεί εντολή από την Κυβέρνηση και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να την εφαρμόσουν, να είναι αυστηροί οι έλεγχοι λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: “Λουκέτο” μιας εβδομάδας σε 6 κεντρικά καφέ της πόλης και πρόστιμο 2.000 ευρώ!!!

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*