Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Νοσηλεύει καθημερινά πολλούς ασθενείς με κορονοϊό, εδώ και αρκετές ημέρες

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Νοσηλεύει καθημερινά πολλούς ασθενείς με κορονοϊό, εδώ και αρκετές ημέρες

Αρκετούς ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύει καθημερινά και το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου εδώ και αρκετές ημέρες, μετά την έξαρση της πανδημίας και τα πολλά κρούσματα που υπάρχουν στο νομό Έβρου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να μην γεμίσει εντελώς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που αποτελεί και Νοσοκομείο Αναφοράς για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Με δεδομένο μάλιστα ότι στην περιοχή του κεντρικού και βόρειου Έβρου τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, σε σχέση με τον συνολικό πληθυσμό της περιοχής, πάνω από 10 ασθενείς νοσηλεύονται με Covid-19 στην Παθολογική Κλινική που έχει και πάλι μετατραπεί σε κλινική για τους νοσούντες από κορονοϊό. Έχουν φτάσει μάλιστα ακόμα και τους 17 με 17 κάποια στιγμή. Μην ξεχνάμε ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 190 κρούσματα στο νομό Έβρου, ο οποίος πλέον είναι μονίμως με τριψήφιο αριθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κορονοϊός: Δεν μαζεύεται η κατάσταση στον Έβρο – Στα 190 σήμερα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα!!!

Έτσι, για το Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης φεύγουν με απόφαση των γιατρών μόνο τα πολύ σοβαρά περιστατικά που απαιτούν άμεση διασωλήνωση και εισαγωγή για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πλειοψηφία των νοσηλευομένων είναι ηλικιωμένοι, αλλά υπάρχουν και άτομα νεαρότερης ηλικίας και η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι.

Παράλληλα, αρκετοί είναι αυτοί που επισκέπτονται το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όταν μετά από θετικό rapid test η μοριακό, εμφανίζουν συμπτώματα. Όσοι είναι εφικτό να περάσουν κάπως… ελαφρά τον κορονοϊό, δίνεται εντολή να επιστρέψουν σε κατ οίκον καραντίνα αλλά ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι που αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα, παραμένουν συνήθως για νοσηλεία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*