Γιάννης Λύρας: Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός και φέτος στον Έβρο, τόπο καταγωγής της γυναίκας του

Γιάννης Λύρας: Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός και φέτος στον Έβρο, τόπο καταγωγής της γυναίκας του

Το νομό Έβρου επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, μαζί με την σύζυγο του Παναγιώτα Δρασιούδη που κατάγεται από την Ορεστιάδα και την μικρή κορούλα τους Λευκοθέα. 

Από την στιγμή άλλωστε που γνωρίστηκε με την νομικό στο επάγγελμα συντοπίτισσα μας, ο κ.Λύρας που είναι απ’ τους πιο φημισμένους στο είδος του γιατρός και τον επιλέγουν για τις πλαστικές επεμβάσεις τους οι πιο λαμπερές κυρίες του θεάματος και του επιχειρηματικού κόσμου επισκεπτόμενες το ιατρείο του στο Κολωνάκι, κάθε χρόνο έρχονται στην περιοχή μας. Έτσι έγινε και τώρα, με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Λύρας, που είναι και επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην χώρα μας, φρόντισε μάλιστα να… διαφημίσει την περιοχή μας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές και την γαστρονομία της. Βρέθηκε στο χωριό Λύρα Σουφλίου, στον φίλο του Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου αλλά και της Συντεχνίας Κομμωτών-Κουρέων Αλεξανδρούπολης Τριαντάφυλλο Χατζάκη. Εκεί δοκίμασε το πολυποικιλιακό κρασί, το ανόθευτο τσίπουρο και τη μυρωδική μαστίχα (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία), που παράγει ο ίδιος ο κ.Χατζάκης από τα αμπέλια που έχει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και τα περιποιείται πηγαίνοντας συχνά εκεί από την Αλεξανδρούπολη.

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός βρέθηκε φυσικά και στον βόρειο Έβρο και την Ορεστιάδα, απ’ όπου κατάγεται η σύζυγος του Παναγιώτα. Μαζί της και με την κορούλα τους πήγαν για φαγητό στον Πεντάλοφο και τον μοναδικό χώρο στο πασίγνωστο “Ευρωθήραμα”, όπου  απόλαυσαν τις μοναδικές γεύσεις από ζαρκάδι, αγριογούρουνο και τις άλλες νοστιμιές του ιδιοκτήτη Μανώλη Χατζηπαναγιώτου και της συζύγου του.