Διδυμότειχο: Μόνο δύο Αντιδημάρχους ανακοίνωσε χθες τα… μεσάνυχτα (κυριολεκτικά), ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Μόνο δύο Αντιδημάρχους ανακοίνωσε χθες τα… μεσάνυχτα (κυριολεκτικά), ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

-Ανακοινώθηκε μόνο η ανανέωση της θητείας για άλλον ένα χρόνο των Βαγγέλη Τσιμπανλιώτη και Στέλλας Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη

Τους δυο μόνο από του τέσσερις Αντιδημάρχους που έχει ο δήμος Διδυμοτείχου, ανακοίνωσε χθες το βράδυ με ανάρτηση της σχετικής απόφασης του στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 23: 57:55, μόλις δύο λεπτά πριν τις 12 τα μεσάνυχτα δηλαδή, ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου για τον επόμενο χρόνο.

Πρόκειται για τους Βαγγέλη Τσιμπανλιώτη και Στέλλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη, τους δυο δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους, Η κ.Θεοδοσίου βέβαια που ως τώρα ήταν Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, πλέον γίνεται Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και της ανατίθεται ως καθήκοντα και ο τομέας της Καθαριότητας.

Γιατί επέλεξε να ανακοινώσει… μαύρα μεσάνυχτα κυριολεκτικά, μόνο τους δυο Αντιδημάρχους του ο δήμαρχος Διδυμοτείχου; Δεν αποφάσισε ακόμα για τους άλλους δυο; Τον Αντιδήμαρχο Μεταξάδων, όπου ο Πασχάλης Αδαμάκης όπως έχουμε ήδη γράψει στο Evros-news.gr θα αποτελέσει παρελθόν και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, με τον Βούλη Μπιλιακάκη επίσης να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αποχώρησης από την θέση; Θα ορίσει στις δυο αυτές θέσεις δημοτικούς συμβούλους εκτός της δημοτικής του παράταξης; Γιατί όπως ήδη αναφέραμε, ο Πασχάλης Κυπαρισσούδης από την παράταξη του Χρήστου Τοκαμάνη είναι υποψήφιος για Αντιδήμαρχος Μεταξάδων, ενώ για την άλλη θέση ακούγεται ότι μπορεί να επιστρέψει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης από την παράταξη του Παρασκευά Πατσουρίδη.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις επαφές, συζητήσεις και συνεννοήσεις με τους υποψήφιους; Δεν κατέληξε σε οριστικές αποφάσεις; Το πιθανότερο είναι σήμερα να γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο Αντιδήμαρχοι για την επόμενη χρονιά.

Όσο για τους δυο που ήδη αποφάσισε, αναφέρεται ότι:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Ένα σχόλιο

  1. Ο Ρωμυλος μπαίνει δυναμικά για τις επόμενες εκλογές, τον συμβουλευουν οι πασοκο-προερχόμενοι συμβουλοί του, αφου γνωρίζει τις αλλαγές του νέου εκλογικού νόμου, προσπαθεί να κερδίσει τον δήμο απο την πρώτη Κυριακή.
    Οι επαφές με τον Πατσουρίδη, τα νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου, κάτι λέγετε για δύο υποψήφιους που μένουν στην Αλεξανδρούπολη, αλλα γνωρίζουν τα θέματα του δήμου, είναι οι άμεσες προτεραιότητες του για τις ερχόμενες εκλογές.
    Η παράδοση για το Διδυμότειχο λέει: Ο Τοκαμάνης θα χάσει και την δευτερη αναμέτρηση και με τον Ρωμύλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*