Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου, γιατί μου έκανε μεγάλο κακό»

Πηγή Δεβετζή: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον πρώην άντρα μου, γιατί μου έκανε μεγάλο κακό»

-«Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου», λέει η Εβρίτισσα πρωταθλήτρια

Για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, μίλησε η Εβρίτισσα κορυφαία αθλήτρια Πηγή Δεβετζή, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η συντοπίτισσα μας πρωταθλήτρια  από την Αλεξανδρούπολη και ο πρώην σύζυγος της Γιώργος Πούλος είχαν κάνει πολιτικό γάμο το Νοέμβριο του 2006, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2000. Η Πηγή διατηρούσε τότε το δικό της πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην πρωτεύουσα του Έβρου, ενώ μαζί με τον πρώην σύζυγό της είχαν ανοίξει το καφέ Kasbba σε κεντρικό σημείο της πόλης. Τελικά το 2010 χώρισαν και οι αναμνήσεις της από εκείνο τον γάμο μόνο καλές δεν είναι. Όπως η ίδια δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξη της:

«Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω καμία φωτογραφία, καμία επαφή. Δεν θέλω να τον ξαναδώ! Γιατί δεν πέρασα καλά. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Τον έχω συγχωρήσει πια, αλλά μου πήρε χρόνο για να το κάνω. Έπαιρνα διακρίσεις, μετάλλια, αλλά ήταν τόσο μπερδεμένα τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή που δεν τα χαιρόμουν», είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή.

Η Πηγή Δεβετζή είπε στη συνέχεια: «Ακόμα και το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν το χάρηκα, γιατί σκεφτόμουν ότι θα γυρίσω σπίτι και θα τσακωθώ. Θεωρώ ότι με εκμεταλλεύτηκε. Εξαιτίας αυτού του ανθρώπου σταμάτησα να μιλάω με τον πατέρα μου για πέντε μήνες. Μη με ρωτήσεις τι και πώς. Δεν έχει σημασία. Στο λέω και συγκινούμαι γιατί τον πατέρα μου τον έχασα νωρίς από καρκίνο και με πληγώνει αφάνταστα η σκέψη ότι αυτός ο άνθρωπος με έκανε να μην του μιλάω».

«Είναι κάτι που έχω μετανιώσει χίλιες φορές. Μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Φαντάσου ότι χωρίσαμε και σε μία μέρα μάζεψα τα πράγματα κι έφυγα από το σπίτι. Όταν μετά από μερικές μέρες πήγα να πάρω τα υπόλοιπα, είχε αλλάξει την κλειδαριά για να μην μπορώ να μπω. Έχει ακόμα στο σπίτι του φωτογραφίες μου, αναμνηστικά από ταξίδια που είχα κάνει, βραβεία. Γι’ αυτό σου λέω ότι μου έχει κάνει μεγάλο κακό. Παρ’ όλα αυτά τον έχω συγχωρέσει», πρόσθεσε επίσης η Πηγή Δεβετζή.

Πηγή: zappit.gr