Αλεξανδρούπολη: Ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, διαφημίζει την κορυφαία παγκόσμια ΠΡΟΠΟΛΗ Σαμοθράκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, διαφημίζει την κορυφαία παγκόσμια ΠΡΟΠΟΛΗ Σαμοθράκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ιδιαίτερη πατρίδα του Σαμοθράκη, επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες ο συμπατριώτης μας καταξιωμένος τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, που βρέθηκε και στην Αλεξανδρούπολη.

Επισκέφθηκε μάλιστα το πολύ γνωστό Ουζερί “Αλέξης” του ξαδέρφου του Αλέξη Καλακίκου, που βρίσκεται στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου (Νικηφόρου Φωκά 2), απόλαυσε τις μοναδικές θαλασσινές γεύσεις, αλλά έκανε και κάτι ακόμα. Αποφάσισε να… διαφημίσει την φημισμένη ΠΡΟΠΟΛΗ Σαμοθράκης, η οποία παράγεται στο νησί απ’ όπου κατάγεται και μένουν οι γονείς του και θεωρείτα η Νούμερο 1 στον κόσμο.

Άλλωστε ο ξάδερφος του Παναγιώτης Καλακίκος διαθέτει με το όνομα του αυτό το πολύτιμο προϊόν για την υγεία, που παράγεται και στην Σαμοθράκη και έχει τεράστια αντιοξειδωτική δράση και τις πολυφαινόλες που είναι οι υψηλότερες στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται στις πολυτιμότερες στον κόσμο. Με το κινητό του τηλέφωνο λοιπόν, ο συντοπίτης μας λαϊκός τραγουδιστής, ένα από τα καλύτερα παιδιά στον συγκεκριμένο χώρο, έφτιαξε ένα αυτοσχέδιο διαφημιστικό σποτ και το ανέβασε στα social media του, για να το δουν οι χιλιάδες θαυμαστές του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του ΠΕΤΡΟΥ ΙΜΒΡΙΟΥ

Μπορείτε λοιπόν να βρείτε και να προμηθευθείτε αυτή την ασύγκριτη Πρόπολη Σαμοθράκης με ένα τηλεφώνημα στον κύριο Αλέξη Καλακίκο και στο:

6937294012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η νούμερο 1 στον κόσμο… θαυματουργή Πρόπολη Σαμοθράκης, ΤΩΡΑ έχει όνομα (Αλέξης Καλακίκος) – Που την βρίσκετε!!!