Στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εισήχθη λόγω του κορονοϊού, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης – Η κατάσταση του

Στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εισήχθη λόγω του κορονοϊού, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης – Η κατάσταση του

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εισήχθη σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την περασμένη Τετάρτη.

Αν και ήταν διπλά εμβολιασμένος, ο κ.Ζαμπούκης ανακοίνωσε στις 3 Νοεμβρίου ότι βρέθηκε θετικός στον Covin-19 και γι’ αυτό θα παραμείνει σε καραντίνα σπίτι του για 7 ημέρες. Επίσης τόνισε πως… ψήνεται στον πυρετό. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε σήμερα να μεταφερθεί στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται στην Κλινική Covid-19, αφού ολοκλήρωσε την αντιβίωση που έπαιρνε, αλλά ο πυρετός επέμενε και τα ποσοστά οξυγόνου δεν ήταν αυτά που πρέπει.  Τον επισκέφθηκε στον θάλαμο που νοσηλεύεται και ο Διοικητής Βαγγέλης Ρούφος για να ενημερωθεί από τους γιατρούς και να του ευχηθεί περαστικά.

Οι ευχές φυσικά όλων μας να ξεπεράσει αυτή την δοκιμασία και γρήγορα να επιστρέψει σπίτι και στα καθήκοντα του απόλυτα υγιής και σιδερένιος, τον συνοδεύουν.

Διαβάστε ακόμα: ΕΚΤΑΚΤΟ-Αλεξανδρούπολη: Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης: “Αν και εμβολιασμένος… βράζω στον πυρετό”