Αλεξανδρούπολη: Πέθανε δυστυχώς ο νεαρός φοιτητής, που έπεσε χθες από ταράτσα πολυκατοικίας – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Αλεξανδρούπολη: Πέθανε δυστυχώς ο νεαρός φοιτητής, που έπεσε χθες από ταράτσα πολυκατοικίας – Τι ψάχνει η Αστυνομία

Κατέληξε δυστυχώς χθες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, ο νεαρός φοιητής που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου, στην συμβολή των οδών Φιλιππίδη και Νικομηδείας.

Πρόκειται για 23χρονο από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν φοιτητής στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ο θάνατος του συγκλόνισε όσους αντίκρυσαν το σοκαριστικό θέαμα χθες το μεσημέρι, με το σώμα του πεσμένο στον δρόμο. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά από την πρώτη στιγμή η κατάσταση του έδειχνε εξαιρετικά κρίσιμη. Τελικά λίγη ώρα αργότερα έχασε την “μάχη” για την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, γνωστούς, φίλους και συμφοιτητές του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πτώσης, αναζητούν απαντήσεις και ψάχνουν εξηγήσεις για το τραγικό συμβάν, χωρίς να αποκλείουν τίποτα μέχρι στιγμής. Ουδείς φαίνεται να γνώριζε ως χθες το βράδυ που συνεχίζονται οι έρευνες, αν τελικά έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας, πως βρέθηκε εκεί αφού όπως γράψαμε από χθες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν έμενε εκεί και φυσικά αν πρόκειται για αυτοκτονία, τι τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα και σε ηλικία 23 χρόνων έβαλε τέρμα στην ζωή του.

Η Αστυνομία περιμένει φυσικά κα τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά και τις καταθέσεις συγγενικών του προσώπων που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, αφού ειδοποιήθηκαν για το τραγικό συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Νεαρός άνδρας… βούτηξε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας