Έβρος: Υπέρ της υποψηφιότητας Γ.Παπανδρέου για Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ, ο Πασχάλης Παπαδάκης

Έβρος: Υπέρ της υποψηφιότητας Γ.Παπανδρέου για Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ, ο Πασχάλης Παπαδάκης

Η “μάχη” για την εκλογή του επόμενου Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, έχει μπει στην τελική ευθεία, εν όψει της πρώτης ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί την 5η Δεκεμβρίου.

Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στον Έβρο οι 6 υποψήφιοι έχουν τους δικούς τους υποστηρικτές, κάποιοι εκ των οποίων δεν διστάζουν δημόσια να εκφράσουν την προτίμηση τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Πασχάλης Παπαδάκης, πρώην Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου (ΔΑΟΚ). Ένας άνθρωπος που εργάστηκε στον συγκεκριμένο τομέα με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε συνεργασία με τους αγρότες, είχε σημαντική συμβολή στις προσπάθειες για την απόκτηση του ΠΟΠ Ελαιολάδου Μάκρης που επιτεύχθηκε, αλλά και του ΠΟΠ θρακιώτικου πεπονιού “Χρυσή Κεφαλή” Πέπλου-Τυχερού, της Γιορτής Βιοκαλλιεργητών – Μελισσοκόμων και Οικοτεχνών Γεωργικών Προϊόντων, της καλλιέργειας αρωματικών φυτών.

Ο κ.Παπαδάκης λοιπόν είναι υποστηρικτής της υποψηφιότητας του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και όπως γράφει σε μια από τις αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα:

“Κι ας ξεκινήσουμε από την αρχή και ποιοι λένε αλήθειες, ποιοι ψέματα και ποιοι παραπλανούν τον λαό.

1. Το 2009 έχουμε την οικονομική κρίση που οι παραπλανούντες το λαό την ονόμασαν ” μνημόνια”,  τα οποία αν έβγαιναν θα τα έσκιζαν και θα τα επαναδιαπραγματευόντουσαν (Σαμαράς-Τσίπρας).
2. Τότε ήταν η τρόικα για όλους αυτούς, αλλά για τα δικά τους μνημόνια έγιναν οι καλοί ”θεσμοί’.’
3. Τότε την πράσινη ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή την έλεγαν ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. Τώρα, μετά από 10 χρόνια αφού κατάλαβαν τι είναι, την λένε κλιματική κρίση.
4. Την ηλεκτρονική διακυβέρνηση open.gov με την οποία κυβερνούν μέχρι σήμερα, όλοι τους τώρα την ονομάζουν gov.gr, λες και απευθύνονται σε αγράμματους που δεν καταλαβαίνουν.
5.Το “λεφτά υπάρχουν” με σαράντα …ΑΝ… από πίσω, όπως θα βρεθούν αν πατάξουμε την διαφθορά, αν φορολογήσουμε όλους τους απατεώνες έχοντες και κατέχοντες και άλλα πολλά, οι ψεύτες ψεκασμένοι τον έκαναν σύνθημα “λεφτά υπάρχουν”.
6.Και τώρα λέει κι άλλα καινούργια πράγματα, όπως κλιματική παιδεία, κλιματική δημοκρατία, κλιματική δικαιοσύνη, δημοκρατία με διαβούλευση, αυτοδιαχείριση ψηφιακών δεδομένων.

Μόνο ένας μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάκαμψη, στην αναγνώριση και τον σεβασμό από την διεθνή κοινότητα. Αυτός που εκλέγεται από όλους τους σοσιαλιστές παγκοσμίως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επί τρεις 2ετιες. Αυτός που συνομιλεί με όλους τους ηγέτες των ανεπτυγμένων χωρών, των παγκόσμιων δυνάμεων από Αμερική μέχρι Κίνα και Ισραήλ.

Αυτός που τον καλούν σε πανεπιστήμια και κολέγια παγκοσμίου φήμης για να δώσει τα φώτα του, την εμπειρία σε φοιτητές και καθηγητές. Αυτός που τον καλούν σε παγκόσμια φόρουμ για να κάνει ομιλίες. Αυτός που η Ε.Ε του ζητάει να κάνει εισηγήσεις για την κατάσταση στα Βαλκάνια και σε άλλες περιοχές του κόσμου για το περιβάλλον για την πράσινη ανάπτυξη.

ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.