Σουφλί: Σιωπηλή διαμαρτυρία απ’ όλους τους καταστηματάρχες την ερχόμενη Τρίτη

Σουφλί: Σιωπηλή διαμαρτυρία απ’ όλους τους καταστηματάρχες την ερχόμενη Τρίτη

Σε σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Σουφλίου, ως ένδειξη συμπαράστασης στην εστίαση που την ερχόμενη Τρίτη κλείνει τα καταστήματα σε όλη την χώρα, καλεί τα μέλη της η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΟΥΦΛΙΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε:
“Με αφορμή το κλείσιμο της εστίασης την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, ο Σύλλογος μας διοργανώνει μια σιωπηλή και ειρηνική διαδήλωση στην πλατεία του Σουφλίου συμπαραστεκόμενος στον κλάδο της εστίασης, αλλά πάνω από όλα δίνοντας το μήνυμα στην κυβέρνηση πως ο επιχειρηματικός κόσμος δεν μπορεί να αντέξει κανένα νέο μέτρο. Μετά από αυτά τα δύο χρόνια πανδημίας επιθυμεί να αντιδράσει και να αναδείξει τις θέσεις του ενάντια στα νέα μέτρα που επιβάλλονται στους επαγγελματίες και στην κοινωνία γενικότερα.
Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 λοιπόν και ώρα 11π.μ, καλούμε όλους τους επιχειρηματίες της πόλης μας να κλείσουν τα καταστήματά τους για δύο λεπτά και να παρευρεθούν στην πλατεία του Σουφλίου έτσι ώστε να δείξουμε όλοι μαζί πως πληττόμαστε από τα νέα μέτρα. Σας ζητάμε να βγείτε όλοι στο δρόμο
στην πλατεία 25ης Μαρτίου, μπροστά στην κεντρική οδό Βασιλέως Γεωργίου και να παραταχθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο πάντα φορώντας μάσκα και κρατώντας αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον.

Ας δημιουργήσουμε λοιπόν μια ανθρώπινη αλυσίδα που χωρίς να αγγίζεται,  δένεται σαν μια γροθιά. Ελάτε να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο επιχειρηματικός κόσμος και η κοινωνία γενικότερα και να μην ενδώσουμε σε στείρες διαμάχες. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε 2 λεπτών σιγή και με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούμε για αυτά τα 2 χαμένα χρόνια που έχουμε πληγεί ίσως ανεπανόρθωτα. Μετά το πέρας της δράσης οι επιχειρηματίες είναι στην κρίση τους αν επιθυμούν να συμμετάσχουν ή όχι στο κλείσιμο του καταστήματος τους εκείνη τη μέρα.

Αυτά τα 2 λεπτά σας θέλουμε όλους εκεί. Να βγάλουμε την πιο δυνατή “φωνή”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     H ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΑΜΙΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                                                       ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ