Γ’ εθνική: Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Αλεξανδρούπολη F.C, 2-1 τον Θερμαϊκό

Γ’ εθνική: Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Αλεξανδρούπολη F.C, 2-1 τον Θερμαϊκό

Πρώτη εντός έδρας νίκη και δεύτερη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για την Αλεξανδρούπολη FC κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης, επί του οποίου επικράτησε με 2-1 και βρέθηκε έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους.

Ο αγώνας ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες. με την πρώτη τελική προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους στο 17ο λεπτό, με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο να αποκρούει εύκολα το σουτ του Πουρνάρα. Ο Ρουμπιές στο 22ο και 26ο λεπτό προσπάθησε να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα. Το γκολ για την ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς ήρθε στο 39ο λεπτό, με προσωπική ενέργεια του Καρακασίδη, που μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Παναγιωτίδη κάνοντας το 1-0.
Η Αλεξανδρούπολη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα δύο ημίχρονα. Στο 50ο λεπτό ο Αγγελίδης θα δοκιμάσει ένα μακρινό σουτ για τον Θερμαϊκό, αλλά ο Παπαδόπουλος σε ετοιμότητα έδιωξε σε κόρνερ. Η ισοφάριση για τον Θερμαϊκό ήρθε στο 65ο λεπτό, με τον Μπαλικτσή να εκμεταλλεύεται την παράλληλη μπαλιά του Βενιζέλου.
Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε όμως μόνο δέκα λεπτά, καθώς στο 75ο λεπτό ο σκόρερ Καρακασίδης και Στοΐνοβιτς Χρ. συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να βρίσκει ελεύθερο τον Πατσιώρα Κων. μέσα στη περιοχή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.
Τα τελευταία λεπτά κύλησαν με τον Θερμαϊκό να πιέζει για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικός. Στο 89ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Χαραλαμπίδης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Σιδηρόπουλο.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Παπαδόπουλος, Σιώπης, Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Αγγ. (76’ Σιδηρόπουλος), Αμπραχαμιάν, Πατσιώρας Κων., Στοΐνοβιτς Αθ. (68’ Μαλτέζος), Καρακασίδης (76’ Χριστοφορίδης), Ρουμπιές (79’ Παγωνίδης)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Μπούρκας Β.-Δούμας Α.): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Κυριακίδης, Τρόκας, Σιούτας, Χαραλαμπίδης, Πασιαρδής, Πουρνάρας, Κράββαρης, Διαμαντίδης, Ράντζα
Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής 
Αλεξανδρούπολη FC – Θερμαϊκός Θέρμης: 2-1
Νέστος Χρυσούπολης – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου: 1-0
Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου: 0-1
Αναγέννηση Πλαγιάς – Απόλλων Παραλιμνίου: 1-2
Ορφέας Ξάνθης – Πανδραμαϊκός: 0-4
Εθνικός Σοχού – Αγροτικός Αστέρας: 0-0