Διδυμότειχο: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Πασχάλης Κυπαρισσούδης απ’ την παράταξη Τοκαμάνη – Αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Μεταξάδων

Διδυμότειχο: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Πασχάλης Κυπαρισσούδης απ’ την παράταξη Τοκαμάνη – Αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Μεταξάδων

Ανεξαρτητοποιήθηκε σήμερα από την παράταξη του πρώην δημάρχου Χρήστου Τοκαμάνη, ο δημοτικός του σύμβουλος Πασχάλης Κυπαρισσούδης, με επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου Λεωνίδα Γεωργιάδη.

Μάλιστα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα, αναμένεται να ανακοινωθεί η εξέλιξη αυτή, με την αποχώρηση του κ.Κυπαρισσούδη από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης. Όπως έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα πριν ένα μήνα, στις 16 Οκτωβρίου το Evros-news.gr, ο δημοτικός σύμβουλος που είναι από το χωριό Ασπρονέρι, αναμένεται να είναι ο επόμενος Αντιδήμαρχος Μεταξάδων, αντικαθιστώντας τον μέχρι τώρα Πασχάλη Αδαμάκη, αφού έχει συζητήσει και έχει συμφωνήσει με τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χατζηγιάννογλου: Έντονο πρέσινγκ σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Τοκαμάνη απ’ τον δήμαρχο Διδυμοτείχου

Είναι άγνωστο, αν εκτός του Πασχάλη Κυπαρισσούδη, υπάρξει και άλλη… δυσάρεστη έκπληξη για τον Χρήστο Τοκαμάνη, με ανεξαρτητοποίηση και δεύτερου δημοτικού του συμβούλου. Της Λεμονιάς Αραμπατζή ενδεχομένως, αφού όπως είχαμε ήδη γράψει, όπως και ο κ.Κυπαρισσούδης και αυτή είχε συζητήσεις με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου για πιθανή συνεργασία τους, με την ανάληψη κάποιου πόστου στην δημοτική αρχή.