Συνεργασία Περιφερειάρχη Χ.Μέτιου με την ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλο Θάσου Μαρία Πολυμέρου

Συνεργασία Περιφερειάρχη Χ.Μέτιου με την ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλο Θάσου Μαρία Πολυμέρου

Συνάντηση με την ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλο Θάσου κα Μαρία Πολυμέρου, είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κος Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα της Θάσου και ευρύτερα της Περιφέρειας και επιβεβαιώθηκε από κοινού η σημασία της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Περιφερειάρχης και η κα Πολυμέρου, η οποία ως γνωστόν αποχώρησε από την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Τάκη Τοψίδη(που έχει γίνει πλέον όχι απλά…Αποσύνθεση αλλά… διάλυση με τόσες αποχωρήσεις) συμφώνησαν να συνεργαστούν για τα θέματα της Περιφέρειας.

 

Ένα σχόλιο

  1. ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Κώστα, ήθελα να ρωτήσω, εαν γνωρίζεις φυσικά, το έργο αποκατάστασης των αναχωμάτων στην περιοχή πέριξ του Ερυθροποτάμου , αποτελεί ευθύνη της Περιφέρειας ή του Δήμου Διδυμοτείχου και 2)το έργο της υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου της ίδιας περιοχής σε ποιο στάδιο βρίσκεται και γιατί κωλυσιεργεί εδώ και αρκετά χρόνια ?
    Είναι αλήθεια πως μετά τις περυσινές καταρρακτώδεις βροχές και τις επακόλουθες καταστροφές στις υποδομές του Αναδασμού της κοιλάδας του Ερυθροποτάμου , δεν έχει επιτελεστεί κανένα έργο στον τομέα της αποκατάστασης των αναχωμάτων ,με άμεσο κίνδυνο ,εάν υπάρξουν τα ίδια καιρικά φαινόμενα και τον φετινό χειμώνα, να καταστραφούν οι οποιεσδήποτε καλλιέργειες φυτευτούν φέτος, και να διαλυθούν έτι περαιτέρω οι εναπομείνασες υποδομές ενός έργου που έχει επιτελεστεί από την εποχή της δεκαετίας του 1980.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*