Πέτρος Ίμβριος: Σκέφτεται να μπει στο Survivor, ο συντοπίτης μας τραγουδιστής απ’ την Σαμοθράκη

Πέτρος Ίμβριος: Σκέφτεται να μπει στο Survivor, ο συντοπίτης μας τραγουδιστής απ’ την Σαμοθράκη

Πρόταση να συμμετέχει στο νέο Survivor δέχθηκε ο συντοπίτης μας καταξιωμένος τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος και όπως δήλωσε το σκέφτεται σοβαρά, μια και το οικονομικό δέλεαρ είναι πολύ σημαντικό.

Ο καταγόμενος από την Σαμοθράκη καλλιτέχνης και ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο αυτό. μίλησε για τις εμφανίσεις του στο κέντρο “Vegas Live Stage”, με τη Χαρά Βέρρα, τον Γιώργο Βελισσάρη και την Αγγελική Ηλιάδη. 

Βέβαια, η Αγγελική Ηλιάδη θα συμμετάσχει στη Φάρμα και για όσο καιρό θα βρίσκεται εκεί θα την αντικαθιστά η Σοφία Δανέζη. Με αφορή αυτό, ο Πέτρος Ίμβριος αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor. Τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να συναντηθεί μάλιστα με την παραγωγή του Τούρκου Ατζούν για να δει το οικονομικό κομμάτι

«Δέχτηκα πρόταση από το Survivor, έχουμε ένα ραντεβού… Θα δούμε. Αν ήταν μόνο τα αγωνίσματα θα πήγαινα χθες. Είναι δέλεαρ το οικονομικό. Αντέχω να πεινάω, να αδυνατίσω, αλλά να κοιμάμαι με σαύρες;», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Ίμβριος, που γνωρίζει τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, από τον “κολλητό” του φίλο ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΉ Τριαντάφυλλο, που συμμετείχε πέρυσι.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*