Αλεξανδρούπολη: Black out για μια ώρα περίπου, από σοβαρή βλάβη στο δίκτυο

Αλεξανδρούπολη: Black out για μια ώρα περίπου, από σοβαρή βλάβη στο δίκτυο

Black out για μια ώρα περίπου, με διακοπή ρεύματος είχαμε σήμερα το πρωί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και σε προάστια της.

Γύρω στις 9 η ώρα, ξεκίνησε η διακοπή του ηλεκτρικού στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης και έφτανε ως τη Νέα Χιλή και σε άλλες περιοχές. Φυσικά δεν λειτουργούσαν ούτε οι φωτεινοί σημαδοτότες, ενώ ακούγονταν τόσο οι συναγερμοί από σπίτια, όσο και οι σειρήνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προφανώς επειδή υπήρξαν εγκλωβισμοί ατόμων σε ασανσέρ και χρειάστηκε να επέμβει για τον απεγκλωβισμό τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης προήλθε από από σοβαρή βλάβη στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αλεξανδρούπολη, αλλά στις 10, μετά από μια ώρα δηλαδή, η βλάβη αποκαταστάθηκε και το ρεύμα επανήλθε παντού.

Σίγουρα πάντως δημιουργούνται ερωτηματικά, αφού δεν υπήρχε κακοκαιρία και συνθήκες που να δικαιολογούν αυτή την διακοπή και φυσικά σκέφτεται κανείς τι πρόκειται να συμβεί τον χειμώνα, όταν… αγριέψουν οι καιρικές συνθήκες. Εξάλλου πέρυσι είχαμε συχνές διακοπές και σε πολλά μέρη του νομού Έβρου.