Διδυμότειχο: Μόνο 10 πρωτοετείς στη Σχολή Νοσηλευτικής – Δεν συνάντησε Συρίγο για Τμήμα Ψυχολογίας, ο Ρ.Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Μόνο 10 πρωτοετείς στη Σχολή Νοσηλευτικής – Δεν συνάντησε Συρίγο για Τμήμα Ψυχολογίας, ο Ρ.Χατζηγιάννογλου

Μόνο 10 από τους 29 συνολικά πρωτοετείς φοιτητές της Σχολής Νοσηλευτικής που εξασφάλισαν την εισαγωγή τους, εμφανίστηκαν μέχρι τώρα στο Διδυμότειχο, για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τα μαθήματα. 

Οι υπόλοιποι είναι άγνωστο τι επέλεξαν, αν κατάφεραν ή ακόμα προσπαθούν να πάρουν μετεγγραφή ή δεν θέλησαν να έρθουν στο Διδυμότειχο. Την ίδια στιγμή, με δεδομένες τις ελλείψεις σε Καθηγητές, δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Παράρτημα του οποίου αποτελεί το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Καθηγητών ή ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΣΡΟΦΩΝ όπως ονομάζονται. Την υπογράφει η Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε Ευγενία Μινασίδου και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά ως την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Τα Γνωστικά Αντικείμενα είναι: «Νοσηλευτική», «Ιατρική», «Στατιστική (Μαθηματικών ή Στατιστικής ή Νοςηλευτικής)» και Βιολογία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στoν κ. Κωνσταντίνο
Προδρομίδη (τηλ. 2310013824, email:info@nurse.ihu.gr) και στην κα. Λελιάτσιου Ελένη (τηλ. 2553025111 & 2553025063, email:nursing@teiemt.gr)

Χατζηγιάννογλου: Πήγε Αθήνα, αλλά δεν συναντήθηκε

με τον υφυπουργό Παιδείας Α.Συρίγο για τη Σχολή Ψυχολογίας

Όσον αφορά το άλλο εξίσου σημαντικό και επίσης “ανοιχτό” μέτωπο, αυτό της λειτουργίας Τμήματος Ψυχολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης από το 2022, αν και ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, δεν συναντήθηκε με τον αρμόδιο υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο. Αν και συνάντησε κανονικά τους βουλευτές Έβρου της Ν.Δ, η πολυπόθητη συνάντηση ώστε να προχωρήσουν οι λεπτομέρειες καθορισμού των εγκαταστάσεων όπου θα λειτουργήσει η Σχολή Ψυχολογίας, δεν έγινε. Άγνωστο γιατί και με ποιανού ευθύνη, αφού ο κ.Χατζηγιάννογλου εκτός της δεδομένης αναποτελεσματικότητας του σε πολλά θέματα, δεν ενημερώνει  σχεδόν καθόλου τα τοπικά ΜΜΕ για τα τόσο σοβαρά αυτά θέματα.